Idrætsgymnasiet Viborg Katedralskole – Håndbold- og fodboldlinje og talentklasse for alle sportsgrene

Kunne du tænke dig at kombinere sport og uddannelse, så er Idrætsgymnasiet en oplagt mulighed for dig. På idrætsgymnasiet er du sikret en gymnasieuddannelse på et højt fagligt niveau, et fantastisk fællesskab og supergode muligheder for at dyrke sport.

Med ca. 150 sportselever, er Idrætsgymnasiet et af Danmarks største gymnasier målt på antal sportselever og vi har stor erfaring med at skabe optimale muligheder for at kombinere sport og uddannelse. Vi har et tæt samarbejde med en række lokale klubber, såsom Viborg FF, Viborg HK, Viborg svømmeklub og FK Viborg. Idrætsgymnasiet er i øvrigt også Team Danmark uddannelsespartner. Som sportselev har du desuden gratis adgang til skolens nye træningscenter, ligesom skolen har et topmoderne idrætsfysiologisk testcenter med bl.a. mulighed for VO2-maxtest samt sprint- og hoppetests.

Læs mere om mulighederne for at kombinere din interesse for sport og gymnasiet her. 

Viborg Katedralskoles kollegium
Bor du ikke i Viborg, er Viborg Katedralskoles kollegium måske noget for dig. På kollegiet bor der 137 gymnasieelever samt fire fastboende lærere. De fire kollegielærere bor på kollegiet med deres familier, og er med til at skabe en tryg ramme om din hverdag. Der er fuld kost og logi på kollegiet og du har dit eget værelse. Du kan læse mere om kollegiet på ViborgKatedralskole.dk.

Hvis du eller din familie har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om idrætsgymnasiet eller kollegiet, er du meget velkommen til at kontakte uddannelseschef Anders Høgenhaug Johnsen på 86620655 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk