Dagens udekamp i Århus endte med en 1-0-sejr til AGF efter et opgør, hvor Viborg havde svært ved at få spillet til at flyde.

Fra kampens start lagde AGF pres på gæsterne fra Viborg. Hjemmeholdet kom som følge heraf frem til en række fine muligheder, men mangel på skarphed samt flot målmandsspil holdt stillingen på 0-0. I modsatte ende lykkedes viborgenserne med at tilkæmpe sig en håndfuld dødbolde, uden dette dog kastede scoringer af sig.

Efterhånden som kampen skred frem vedblev AGF´erne med at presse og kunne med rette have bragt sig i foran. Walter Viitala måtte hive flere gode redninger ud af ærmet, mens en clearing fra Jonas Thorsen, i det 20. minut, kun med nød og næppe fik forhindret en AGF-føring. Gradvist lykkedes det dog Johnny Mølbys tropper at få taget brodden af AGF-trykket, men De Kløvergrønne havde stadig svært ved for alvor at true århusianernes defensiv.

I første halvlegs sidste kvarter kom Viborg langt bedre med i opgøret og fik også spillet sig frem til en mængde gode situationer. Farligst blev det, da Serge Deble, efter en halv times spil, afdriblede Aleksandar Jovanovic i AGF-målet og fra en spids vinkel fik sendt et indlæg afsted mod bagerste stang, der, desværre for de medrejsende fans, blev clearet. Tættere på et mål kom Viborg ikke, og da hjemmeholdet samtidig blev holdt i kort snor af Viborg-forsvaret, kunne spillerne gå til pause ved stillingen 0-0.   

I de første minutter af anden halvleg forsøgte AGF at stresse gæsterne med et aggressivt pres. Viborg stod i midlertidig godt imod, og Glen Riddersholms mandskab måtte nøjes med kun at få sendt et par enkelte giftige afslutninger afsted fra distancen. Samtidig manglede Viborg dog stadig den sidste skarphed offensivt, og havde derfor svært ved at blive farlige.

Efter 67 minutters spil kom AGF i front. I forbindelse med et hjørnespark endte en løs bold for fødderne af Björn Sverrisson, der resolut bankede kuglen i kassen. I kølvandet på scoringen lagde AGF´erne et massivt tryk på Viborg, og kom frem til flere større målchancer mod et presset udehold. Martin Spellmann fik endda chancen helt fri foran mål, men han formåede, hårdt presset af Søren Reese, ikke at udnytte situationen.

I slutminutterne jagtede VFF udligningen, men uden større succes. Det blev således kun til et pa halve chancer til mandskabet fra domkirkebyen, og da det hvidblusede hjemmehold heller ikke fik sparket bolden over stregen, sluttede opgøret 1-0 til AGF.

AGF-Viborg FF

1-0   Björn Sverrisson (67.)

Startopstilling
Walter Viitala – Kristoffer Pallesen, Erik Moberg, Søren Reese, Jonas Thorsen – Jonas Kamper, Alexander Jakobsen, Jeppe Grønning, Søren Frederiksen – Jeppe Curth, Serge Deble

Indskiftninger

Osama Akharraz for Mate Vatsadze (72.)

Mathias Wichmann for Alexander Jakobsen (78.)

Kort

Gult: Erik Moberg, Søren Frederiksen 

Vinder af Klub 96’s tips...

Vinder af Klub 96’s tipskonkurrence

I løbet af forårssæsonen har 24 virksomheder fra Klub 96-netværke...

Tak for støtten - Topline

Tak for støtten - Topline

I den sidste del af sæsonen købte seks lokale sponsorer eksponeri...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
12/08: FC Helsingør (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk