fo

Jeppe Grønning er ærgerlig over indsatsen i kampen mod AGF, men retter nu fokus mod de kommende kampe mod Horsens, hvor holdet skal rejse sig i kampen om overlevelse.

Gruppespillet sluttede desværre søndag eftermiddag med et 0-1-nederlag i Århus, og midtbanekrigeren Jeppe Grønning erkender også, at indsatsen ikke var tilstrækkelig mod AGF:

-Det var en skidt præstation af os, efter vi ellers har haft nogle fine kampe her i foråret. Der manglede intensitet, power og fart, og så kom vi lidt for sent på det hele. Det var skuffende, og det er klart, at nu handler det om at få samlet tingene igen, og så rejser vi os i næste kamp. Det skal vi.

Det står nu klart, at den kommende modstander i to play off kampe bliver AC Horsens, der slutter som nummer 3 i den anden gruppe. Grønning ser frem til de kampene, men understreger også, at det kræver en anden fight for at trække sig sejrrigt ud af de to opgør:

-Det er en anden modstander end mange andre hold i rækken i forhold til spillestil. Vi kender dem godt, og de kan nok ikke overraske os så meget i den måde, de vil gøre tingene på, men omvendt, så er de også dygtige til de ting, de kan. Vi ved, hvad der venter os, men vi skal være der i alle nærkampe og intensitet, ellers får vi det svært.

Til kampen i Århus i går var der tæt på 900 viborgensere på lægterne, og spillerne får brug for opbakningen igen i resten af sæsonen, lyder det fra Viborgs nummer 13:

-Det var fantastisk at se så mange i Århus i går, og derfor er det også ekstra ærgerligt, at vi ikke kunne give dem en god oplevelse. Vi har brug for dem igen, og så skal vi vise, at vi har mere i os end det, der blev leveret i går. Jeg håber på, at vi fortsat har opbakningen med os, så vi sammen kan komme på rette spor igen.

Kamptidspunkter for de to opgør mod Horsens ventes på plads i løbet af mandagen.

Udebanetur til Vendsyssel

Udebanetur til Vendsyssel

Sæsonens næstsidste udekamp spilles lørdag den 5. maj, og Steffen...

Ny VFF-avis på gaden

Ny VFF-avis på gaden

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...LØR D. 28/04 KL. 15.30
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Vejle (H)
05/05: Vendsyssel (U)
12/05: EFB (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk