fo

Det var sidste runde i Reserveligaen, da VFF var en tur i Odense for at møde OB på EWII Park. Her var det det stribede hjemmehold, der dominerede klart, og til tider udspillede VFF-mandskabet. OB havde alt for let spil, og efter 20 minutter var de foran med hele 4-0, som også var resultatet ved pausen.

I anden halvleg kom VFF bedre med, og det hjalp yderligere på det, da hjemmeholdets Nana Welbeck blev udvist efter en times spil. Kort tid efter reducerede Baba Mensah med et kraftfuldt hovedstød efter oplæg fra Kasper Andersen. Der var muligheder for yderligere reduceringer, men skarpheden manglede for VFF-reserverne, der måtte indkassere et 4-1-nederlag.

-Vi mødte et særdeles skarpt OB-hold, der straffede alle vores fejl i det første kvarter. Vi lavede nogle boldtab, der kostede dyrt, og de fik lavet nogle fine omstillingsmål.

-For vores unge spillere var det en god læring, forstået på den måde, at de fik nogle rap over nallerne, og det sker engang imellem, og så er det interessante hvordan man reagerer på det. Der skal steppes op, men det er jeg også sikker på, at de gør.

-Efter pausen fik vi lidt bedre styr på det rent defensivt, og vi havde som mål, at skulle vinde anden halvleg. Det lykkedes vi fint med. Vi fik reddet lidt af æren efter pausen, men det var bestemt en kedelig afslutning på reserveholdsturneringen, lød det fra Steffen Højer efter kampen.

Startopstillingen
Peter Friis – Jacob Vetter, Baba Mensah, Jacob Dehn, Simon Trier – Casper Gandrup (45. Kasper Andersen), George Fochive (80. Frederik Mortensen), Christian Keller (45. Nikolaj Leth), Mathias Wichmann, Osama Akharraz (45. Christoffer Maul) – Oliver Haurits

Lokale sponsorer på hjemm...

Lokale sponsorer på hjemmetrøjen

Seks lokale sponsorer har købt eksponeringen på hjemmebanetrøjern...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...Næste sæson
starter i uge 30

God sommer

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk