fo

Viborg tabte dagens udekamp mod AC Horsens med 1-0 efter et tæt og intenst opgør, men er alligevel videre i slutspillet med en samlet sejr på 3-1

Fra kampens start forsøgte AC Horsens at ligge tryk på gæsterne fra Viborg via et hav af lange bolde, men et stærkt VFF-forsvar stod godt imod og gjorde arbejdsbetingelserne svære for hjemmeholdets offensivspillere.

I takt med at opgøret skred frem forblev kampbilledet uændret. Horsens pumpede gang på gang lange afleveringer op imod Viborg-feltet, mens VFF´erne satsede på kontra.  Efter 28 minutter lykkedes det paradoksalt nok Horsens at score til 1-0 på en omstilling, da Lasse Kryger afsluttede et veludført kontraangreb med at finde en fremadstormende Peter Nymann tæt under gæsternes mål.

Det sidste kvarter af første halvleg foregik i høj grad på AC Horsens præmisser, hvilket betød, at spillet, til hjemmeholdets fordel, antog en udtalt fysisk og duelpræget karakter. I flere omgange var Horsens tæt på at komme på 2-0, og blandt andet havde Mikkel Qvist et forsøg på overliggeren, alt imens Lasse Kryger også var tæt på at gøre det onde ved Viborg. Samtidig kunne Søren Reese samt Jeppe Curth, med en anelse mere præcision, have sendt en udligning i nettet, men den afgørende skarphed udeblev, og stillingen ved pausen var derfor 1-0.

AC Horsens kom ud til anden halvleg med et tydeligt ønske om at holde fast i det fysiskbetonede spil, hvilket kastede flere scoringsmuligheder af sig. I to omgange var Bubacarr Sanneh således uhyre tæt på at gøre det til 2-0, men heldet var med viborgenserne, der dog samtidig selv havde svært ved at få angrebsspillet til at hænge sammen.

Efterhånden som minutterne gik kom VFF bedre med, men De Kløvergrønne havde fortsat problemer med at blive farlige, og dette bevirkede, at kampen spillemæssigt gik ind i et dødvande, hvor begge hold måtte tage til takke med halve chancer.

I slutminutterne jagtede Bo Henriksens tropper de livgivende scoringer, og de fik også spillet sig frem til en mængde potentielt farlige situationer, men et stærkt Viborg-forsvar anført af en velspillende Søren Reese fik taget brodden af hjemmeholdet, der ikke fik lov at øge føringen. Da VFF ej heller selv fik bolden over stregen, endte kampen med 1-0-sejr til AC Horsens, hvilket betyder, at Viborg samlet vinder 3-1 og dermed kan fortsætte jagten på overlevelse.   

AC Horsens-Viborg FF

1-0   Peter Nymann (28.)

Startopstilling

Walter Viitala-Jonas Thorsen, Søren Reese, Erik Moberg, Kristoffer Pallesen- Søren Frederiksen, Jeppe Grønning, Alexander Jakobsen, Jonas Kamper-Jeppe Curth, Serge Deble

Indskiftninger

Christian Keller for Alexander Jakobsen (45.)

Mathias Wichmann for Christian Keller (62.)

Kort

Gult: Serge Deble, Søren Reese, Søren Frederiksen

Lokale sponsorer på hjemm...

Lokale sponsorer på hjemmetrøjen

Seks lokale sponsorer har købt eksponeringen på hjemmebanetrøjern...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...Næste sæson
starter i uge 30

God sommer

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk