Der bliver stor opbakning fra udeholdets afsnit, når AGF og Viborg FF i næste uge skal mødes i play-off spillet i Alka Superliga. I hvert fald er de to klubber nu gået sammen om en aftale, der kan være med til at fylde godt op på udebaneafsnittet, når de respektive klubber skal finde ud af, hvem kan holde sommerferie som Superliga-hold og hvem der må ud i to playoff kampe mod det tredje bedste hold fra 1. division om retten til at kalde sig Superligahold - også næste år.

Således kan medrejsende fans fra begge klubber komme til fodbold i henholdsvis Aarhus og Viborg for 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn.

- Det er et fantastisk godt signal, at vi er to jyske klubber, der kan finde ud af at samarbejde til fælles gavn. Kampene mellem AGF og Viborg FF er jo historisk set attraktive nok i sig selv for fansene, men nu får vi forhåbentlig en endnu bedre stemning på lægterne og vi håber, at mange vil udnytte det her tilbud, siger Morten Jensen.

- Vi har haft stor opbakning fra vores fans på udebane i de seneste mange kampe i Alka Superliga. Det vil vi gerne kvittere for med en god pris og samtidig bidrage til, at der bliver skabt den bedst mulige stemning på stadion, supplerer direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Aftalen mellem VFF og AGF består af en fælles aftale om priser for de medrejsende fans. De kan således komme ind til deres klubbers kampe på Ceres Park i Aarhus og Energi Viborg Arena for halv pris - kun 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Aftalen indebærer, at de to klubber selv står for billetsalget og de medrejsende fans skal derfor - helt som de plejer - købe deres billet hos den klub, de skal besøge.

Udover prisrabatten indebærer aftalen, at der både bliver et stemningsafsnit og et familieafsnit på udebanetribunen på de fire stadions. Det er den enkelte klubs aldersgrænse, der er gældende for prisen for børn og der er ingen yderligere rabatter til studerende, pensionister mv.

Viborg og AGF mødes første gang i Viborg på mandag den 22. maj kl. 19. Returkampen i Aarhus er søndag den 28. maj kl. 18. Billetsalget til de to kampe er startet.

Vinder af Klub 96’s tips...

Vinder af Klub 96’s tipskonkurrence

I løbet af forårssæsonen har 24 virksomheder fra Klub 96-netværke...

Tak for støtten - Topline

Tak for støtten - Topline

I den sidste del af sæsonen købte seks lokale sponsorer eksponeri...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
12/08: FC Helsingør (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk