VFF led nyt nederlag, da Esbjerg vandt med 2-0 på Energi Viborg Arena efter et chancefattigt opgør, hvor gæsterne nettede en gang i hver halvleg.

Det nye trænerteam med Steffen Højer i spidsen og Ralf Pedersen ved sin side, fik desværre ikke den start som de havde drømt om, da gæsternes Anders Dreyer med et rigtig flot langskud bankede EfB på 1-0 allerede efter 12 minutters spil. Inden da var det også gæsterne, der havde åbnet kampen bedst, men efter scoringen, så satte VFF sig ellers på kampen dog uden for alvor at skabe de helt afgørende målchancer i første halvleg.

Efter en times spil fik det viborgensiske hjemmepublikum lidt at glæde sig over, da 16-årige Oliver Haurits kom ind til sin debut i den grønne trøje. Haurits er dermed den yngste debutant for VFF nogensinde – i hvert fald så længe, der findes officielle statistikker. Og ti minutter senere kom også Jacob Vetter på banen til sin debut for Viborg FF.

Kampbilledet med VFF i den dominerende rolle forsatte ellers, men det kneb desværre samtidig med målchancerne for de hårdtarbejdende angribere. Gæsterne kom frem til et par halve muligheder på et par frispark, men heller ikke her blev det for alvor farligt.

Mod slutningen af opgøret forsøgte VFF at få lagt det sidste og afgørende pres, men i sidste minut af den ordinære spilletid lukkede gæsterne i stedet kampen til 2-0. Emmanuel Oti blev sendt afsted i et kontraangreb, og foran mål kunne ukrainske Yakovenko på en ripost sparke den afgørende scoring i nettet.

Viborg FF – Esbjerg fB
0-1 Anders Dreyer (12.)
0-2 Yuri Yakovenko (89.)

Startopstillingen
Walter Viitala – Jacob Dehn, Erik Moberg, Søren Reese, Mikkel Jespersen - Christian Sivebæk, Jeppe Grønning, George Fochive, Jonas Kamper – Danilo Arrieta, Morten Beck

Indskiftninger
Oliver Haurits for Danilo Arrieta (60.)
Jacob Vetter for Mikkel Jespersen (70.)
Osama Akharraz for Christian Sivebæk (81.)

Kort
Gult: Jeppe Grønning, Søren Reese, Mikkel Jespersen

Tilskuertal
2.643

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk