VFF er ude af DBU Pokalen efter 120 minutters fodbold, hvor AaB i den forlængede spilletid viste sig klart stærkest og vandt med samlet 5-1 på Energi Viborg Arena.

Det var et aggressivt Viborg-mandskab, der åbnede aftenens pokalkamp, og det grønstribede hjemmehold fik lagt pres på fra første fløjt. Allerede efter seks minutter kastede det et mål af sig, da Alexander Fischer brød stærkt igennem på venstrefløjen, og inde foran kassen fandt han Jonas Kamper, der sparkede bolden op i nettaget til fortjent VFF-føring.

I minutterne efter føringsmålet var der igen tryk på gæsternes mål, men den svenske målmand Jacob Rinne fik afværget af flere omgange.

Som første halvleg skred frem fik gæsterne kæmpet sig længere frem på banen, og efter små tyve minutters spil kom AaB frem til deres første mulighed, men Sebastian John stod flot i vejen for Safrankos afslutning. Et kvarter senere kom gæsterne tættere på, men endnu engang diskede John op med en flot redning på Kasper Risgårds forsøg fra feltets kant.

Med en VFF-føring ved pausen, så var det et AaB-hold, der kom jagtende ud fra anden halvlegs start, og i de første minutter dominerede gæsterne stort, og kom frem til flere store muligheder, hvor både John og overliggeren måtte redde for VFF. Efter en times spil fik AaB så tilkendt et noget tvivlsomt straffespark dømt af linjevogteren, men endnu engang stod Viborg-drengen Sebastian John i vejen og reddede flot.

Gæsterne pressede og pressede, og i dommerens overtid lykkedes det så til sidst for AaB at få udlignet. På direkte frispark sparkede brasilianske Yann Rolim bolden i nettet, og det betød at kampen måtte i forlænget spilletid.

Kun seks minutter inde i den forlængede spilletid var det så gæsterne, der bragte sig i front. Rolim fik lidt for let spil i venstre side af feltet, og han fandt en fri Jannik Pohl, der headede bolden ind til 1-2. Og kun minuttet senere var Pohl så i oplæggerens rolle, da han fandt Frederik Børsting foran kassen, som gjorde det til 1-3. Inden pausefløjtet af den forlængede blev det også 1-4, da gæsterne alt for nemt spillede sig igennem et træt VFF-fosvar, og så scorede Safranko efter oplæg fra Pohl.

Mens det hårdt kæmpende VFF-mandskab kun var et minut fra at vinde kampen i ordinær spilletid, så endte det hele i stedet med en øretæve. Til sidst gjorde Kasper Risgård det til 1-5, som også blev kampens resultat. Dermed er Viborg FF ude af DBU Pokalen.

Viborg FF – AaB 1-5
1-0 Jonas Kamper (6.)
1-1 Yann Rolim (90.)
1-2 Jannik Pohl (96.)
1-3 Frederik Børsting (97.)
1-4 Pavol Safranko (105.)
1-5 Kasper Risgård (110.)

Startopstillingen
Sebastian John – Simon Trier, Jacob Dehn, Søren Reese, Alexander Fischer – Jeppe Grønning, George Fochive, Mikkel Jespersen – Jonas Kamper, Morten Beck, Pierre Larsen

Indskiftninger
Mikkel Kallesøe for Simon Trier (45.), Andreas Albers for George Fochive (61.), Christian Sivebæk for Jonas Kamper (74.)

Kort
Gult: Simon Trier, Jeppe Grønning

Tilskuertal
2.515

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk