De fire offensivspillere scorede alle, da Viborg FF storsejrede over oprykkerne fra Brabrand, som blev sendt hjem med et nederlag på 4-0.

Der var fuld valuta for pengene for de fremmødte tilskuere på Energi Viborg Arena søndag eftermiddag. Viborg-offensiven var i hopla, og selvom det ikke var nogen total nedsabling af et hårdt kæmpende Brabrand-mandskab, så sluttede det alligevel med en fortjent storsejr til de grønne.

Det var ellers gæsterne, der var tæt på at chokstarte kampen, da Jacob Dehn måtte blokere en afslutning på stregen efter blot et minut. Men minuttet senere blev det nervøse sus erstattet med jubelbrøl, da Andreas Albers sparkede sit syvende sæsonmål i kassen, og er dermed aktuel topscorer i NordicBet Ligaen. Det var Mikkel Kallesøe, der stod for et fremragende ryk i højresiden og midt i målfeltet var Albers klar til at sende bolden i nettet.

Det blev også 2-0, da stadionuret netop havde rundet det første kvarter. Denne gang blev det skabt i modsatte side, hvor Alexander Fischer og Pierre Larsen kombinerede sig igennem, inden sidstnævnte bankede bolden ind ved forreste stolpe.

Gæsterne kæmpede hårdt, og var heller ikke helt uden chancer. Ved dødbolde og lange indkast forsøgte de sig hver eneste gang, og det blev også farligt. Efter en halv times spil måtte stolpen redde Sebastian John, der var blevet overlistet efter en tilfældig bold i feltet.

Det lykkedes ikke for Brabrand at få bolden i nettet, men i stedet måtte de selv indkassere yderligere to i anden halvleg. Og det kunne have været mange flere.

Først var Christian Sivebæk tæt på i anden halvlegs åbning, da han med en flot solotur rykkede igennem i sin højre side, inden afslutningen blev reddet på stregen. Få minutter senere var Sivebæk så i oplæggerens rolle, da han slog et præcist indlæg ind i panden på Morten Beck, der headede VFF på 3-0.

Herefter var der et sandt chancehav til hjemmeholdet, hvor både Pierre Larsen, Andreas Albers, Casper Gandrup og Morten Beck kunne have scoret yderligere. Det blev i stedet Christian Sivebæk, der lukkede kampen ni minutter før tid, da Andreas Albers først blev ulovligt nedlagt i feltet, og på det efterfølgende spark var Sivebæk usvigelig sikker. 4-0, og dermed fjerde hjemmesejr i træk til Viborg FF, der nu går på en landskampspause uden kamp i næste weekend.

Viborg FF – Brabrand
1-0 Andreas Albers (2.)
2-0 Pierre Larsen (16.)
3-0 Morten Beck (52.)
4-0 Christian Sivebæk (81., straffespark)

Startopstillingen
Sebastian John – Mikkel Kallesøe, Jacob Dehn, Søren Reese, Alexander Fischer – George Fochive, Markus Bay, Pierre Larsen – Christian Sivebæk, Andreas Albers, Morten Beck

Indskiftninger
Jacob Vetter for Mikkel Kallesøe (66.)
Casper Gandrup for Markus Bay (70.)
Nikolaj Leth for George Fochive (84.)

Tilskuertal
2.504                  

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk