Viborg spillede onsdag aften 0-0 på udebane imod Esbjerg FB efter et lige opgør, hvor to velspillende defensiver holdte chancerne på et minimum.

Kampen fik en meget lige start. Spillet bølgede frem og tilbage, hvilket gav optræk til småchancer i begge ender, som dog ikke for alvor blev farlige.

I takt med at minutterne gik, forblev kampbilledet relativt uændret. De to mandskaber skiftedes til at angribe, men uden andet end halve muligheder til følge, eftersom at både ude- og hjemmehold manglede den fornødne skarphed.

I minutterne op til pausefløjt fortsatte tendenserne fra den første halve time, da hverken det vestjyske hjemmehold eller gæsterne fra Viborg formåede at komme til åbne scoringsmuligheder. En enkelt gang var esbjergenserne tæt på, da Emanuel Oti blev sendt afsted i et kontraangreb, men stærkt forsvarsspil fra Mikkel Kallesøe forhindrede en farlig situation, og stillingen ved pausen var således 0-0.

Blot 7 minutter inde i anden halvleg fik De Kløvergrønne mulighed for at bringe sig i front, da en energisk Pierre Larsen fik presset Esbjerg-keeper Jeppe Højbjerg til et boldtab, som Andreas Albers samlede op, men afslutningen fra den store angriber blev, desværre for de medrejsende fan, blokeret. Kort efter fik Marco Lund en fin hovedstødschance i den anden ende, og generelt set åbnede opgøret sig en anelse mere op i denne periode, uden der dog for alvor blev ”givet los” fra nogle af aktørerne.

Efterhånden som halvlegen skred frem, blev Steffen Højers tropper presset en anelse tilbage i banen, men til trods for et mindre spillemæssigt overtag fik Esbjerg ikke hul på målbylden, da en stærk Viborg-defensiv gjorde arbejdsbetingelserne svære for de blåstribedes angribere.

I slutminutter var det fortsat Esbjerg, der var en anelse mere på bolden end gæsterne, men stadig uden at Walter Viitala for alvor kom på arbejde, og i stedet var det Viborg, som kom tæt på at tage de 3 point med hjem. 4 minutter før tid fik indskiftede Danilo Arrieta således en friløber efter et boldtab fra Esbjerg, men uden mål til følge, da hjemmeholdets Lasha Parunashvili i sidste øjeblik fik indhentet den dansk-chilenske offensivspiller. Flere nævneværdige målchancer blev det ikke til, og kampen endte derfor 0-0.

Esbjerg FB-Viborg FF 0-0

Startopstilling
Walter Viitala-Alexander Fischer, Søren Reese, Jacob Dehn, Mikkel Kallesøe-Pierre Larsen, George Foschive, Jeppe Grønning, Christian Sivebæk-Morten Beck, Andreas Albers

Indskiftninger
Danilo Arrieta for Morten Beck (62.)
Jonas Kamper for Christian Sivebæk (72.)
Erik Moberg for Søren Reese (78.)

Kort
Gult: Mikkel Kallesøe, Morten Beck

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk