Hjemmekampen mod Thisted endte 2-2 efter et tæt opgør, hvor Pierre Larsen åbnede med en scoring, og Christian Sivebæk til sidst fik sparkede et straffespark i nettet, der gav det ene point.

Fra kampens start ville VFF´erne frem i banen, og efter blot 6 minutter gav det pote, da Pierre Larsen tog en flot op gennem banen og kronede aktionen ved at sende 1-0-scoringen i kassen via stolpen. Glæden varede dog kort for de fremmødte fans, eftersom at Sonny Jakobsen, tre minutter senere, fik fødderne på et fladt indlæg og udplacerede Viitala i Viborg-målet. I kølvandet på udligningen antog kampen en urolig karakter. Hjemmeholdet havde et lille overtag målt på boldbesiddelse, men manglende præcision i de kløvergrønne afleveringer bevirkede, at de vestjyske gæster kom til flere giftige kontrachancer.

I takt med at halvlegen skred, vedblev Thisted med at true på kontra og var ved flere lejligheder tæt på at komme til åbne målchancer, da det grønstribede hjemmehold fortsat havde svært ved at holde fast i bolden.

I det sidste kvarter op til pausen fik Thisted lagt et pres på Steffen Højers tropper, men gæsterne havde samtidig svært ved at få åbnet op for Viborg-defensiven. Kort før pausen var Mikkel Agger dog tæt på at bringe udeholdet i front, da han blev spillet fri i højre side, men Walter Viitala fik fingrene på afslutningen, så stillingen ved pausen var 1-1.

Thisted kom klart bedst ud til anden halvleg. Med stor løbevillighed og godt pasningsspil satte gæsterne således VFF´s defensiv under pres, og i det 56. minut kom forløsningen for vestjyderne. En håndfuld meter udenfor hjemmeholdets felt fik Asger Bust Sørensen plads, og med et velplaceret langskud sparkede han Thisted i front.

Som modsvar på føringsmålet forsøgte VFF at ligge pres på udeholdet, men en gennemgående mangel på skarphed bevirkede, at gæsternes forsvar aldrig for alvor blev sat på prøve.

Efter længere tids dødvande lykkedes det, i de døende minutter, VFF´erne, at få lagt tryk på Thisted, hvilket til slut kastede en udligning af sig. Først var Alexander Fischer tæt på med et stærkt langskud, og på det efterfølgende hjørnespark headede George Fochive på overliggeren, inden Jacob Dehn, som en kulmination på presset, 3 minutter før tid fik tilkæmpet sig et straffespark, Christian Sivebæk sikkert omsatte. Efterfølgende bølgede spillet frem og tilbage, men flere scoringer blev det ikke til, og kampen endte derfor 2-2.

Viborg FF - Thisted FC 2-2
1-0  Pierre Larsen (6.)
1-1 Sonny Jakobsen (9.)
1-2 Asger Bust Sørensen (56.)
2-2 Christian Sivebæk (87.)

Startopstilling
Walter Viitala - Alexander Fischer, Søren Reese, Jacob Dehn, Simon Trier - Jeppe Grønning, George Fochive, Morten Beck - Christian Sivebæk, Morten Beck, Pierre Larsen

Indskiftninger
Casper Gandrup for Morten Beck (60.)
Erik Moberg for Søren Reese (72.)
Oliver Haurits for Pierre Larsen (77.)

Tilskuertal
2427

 

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk