Jeppe Grønning scorede for anden kamp i træk, og unge Casper Gandrup nettede for første gang, da Viborg FF hentede en flot og vigtig sejr på 2-0 over Vendsyssel FF hjemme på Energi Viborg Arena.

Det var tydeligt at mærke på temperaturen, at vinterpausen nærmer sig, men de fremmødte tilskuere fik i den grad noget at varme sig på, da Viborg FF hentede en ekstremt vigtig – og yderst fortjent sejr over Vendsyssel FF. Opgøret var langt hen ad vejen meget lige, men til sidst i anden halvleg satte hjemmeholdet trumf på og lukkede kampen.

Bedste chance før pausen faldt til Pierre Larsen, som blev sendt afsted i en friløber af en perfekt stikning fra Markus Bay efter en halv times spil, men desværre lykkedes det for målmand Flø at blokere afslutningen. Samme Pierre Larsen kom også frem til den første store mulighed i anden halvleg, men vinklen blev for spids for kantspilleren, og igen fik keeperen afværget.

Kampen skulle hen til knap ti minutter før tid før vi fik det første mål. Et frispark næsten ved baglinjen blev sendt i en bue ind i feltet, og mellem venner og fjender dukkede Jeppe Grønning op og sled bolden i nettet til yderst fortjent 1-0 føring for VFF. Det var Grønnings andet mål i den grønne trøje, og endda i anden kamp i træk. Midtbaneslideren var i øvrigt eneste spiller i korte ærmer på den kolde dag på Energi Viborg Arena.

Historien om kampen kunne næsten ikke skrives bedre med Jeppe Grønning som målscorer, men det blev faktisk endnu bedre for alle med et grønt hjerte. Knægten fra Bruunshåb, Casper Gandrup, blev skiftet ind i stedet for Pierre Larsen, og den 18-årige kantspiller scorede sit første mål for VFF kort før tid. Sivebæk rykkede sig fri i højre side, og fandt en fri Gandrup i feltet, og så sparkede han den i nettet til fuldstændig euforisk jubel på Sydtribunen.

Næste og sidste opgave i 2017 er udekampen på søndag, hvor FC Roskilde venter.

Viborg FF – Vendsyssel 2-0
1-0 Jeppe Grønning (79.)
2-0 Casper Gandrup (87.)

Startopstillingen
Sebastian John – Mikkel Kallesøe, Jacob Dehn, Søren Reese, Alexander Fischer – Christian Sivebæk, Jeppe Grønning, Markus Bay, Jonas Kamper – Pierre Larsen, Andreas Albers

Indskiftninger
Mikkel Jespersen for Markus Bay (59.), Casper Gandrup for Pierre Larsen (71.)

Kort
Gult: Jeppe Grønning,

Tilskuertal
2.188

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk