Viborg FF og Energi Viborg er blevet enige om at forlænge samarbejdet til udgangen af 2020, og som en del af aftalen vil byens stadion fortsat hedde Energi Viborg Arena.

Siden 2011 har byens fodboldstadion heddet Energi Viborg Arena, og sådan bliver det også ved de kommende tre år. Viborg FF og Energi Viborg er nemlig blevet enige om at forlænge samarbejdet til udgangen af 2020, og som ét af flere elementer i samarbejdsaftalen indgår fortsat eksponering af stadionnavnet Energi Viborg Arena.

Direktør Morten Jensen siger:

-Vi er selvfølgelig meget glade for den nye samarbejdsaftale med Energi Viborg, som har stor kommerciel betydning for os. Gennem de seneste år har vi opbygget et stærkt og tæt samarbejde med Energi Viborg, og det ser vi frem til at udvikle yderligere.

-Det er en aftale, der skaber værdi for begge parter, og sammen er vi allerede i gang med at lave planer for, hvordan vi kan aktivere sponsoratet endnu mere i de kommende år. Sammen med Energi Viborg glæder vi os rigtig meget til at byde byens og kommunens fodboldfans velkommen på Energi Viborg Arena igen til foråret og de næste tre år frem.

Hos energiselskabet Energi Viborg er man også tilfredse med fortsættelsen af samarbejdsaftale, som træder i kraft ved årsskiftet.

- Samarbejdsaftalen er blevet vurderet, forhandlet og opdateret grundigt. Jeg kan love, at VFF-fans og støtter vil møde Energi Viborg på en anderledes og ny måde både på Energi Viborg Arena men også rundt omkring på VFF's og Energi Viborgs platforme fra 2018 og fremad. Det arbejder vi lige nu på at få på plads til sæsonstarten, siger formand for Energi Viborg, Niels Dueholm.

Han suppleres af administrerende direktør ved Energi Viborg, Christian Hagelskjær:

- Vi har et rigtig godt samarbejde med erhvervskunder gennem VFF's erhvervs- og netværksaktiviteter. Derudover så skal vi følge med tiden og være synlige som et lokalt forankret, men landsdækkende konkurrencedygtigt strømselskab, så folk i Viborg Kommune er klar over, at Energi Viborg Strøm sagtens kan følge med og matche de mange nye elselskabers priser og produkter.

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag sammen med klassekammeraterne, vennerne og famili...

Ny sæson i nye trøjer

Ny sæson i nye trøjer

Viborg FF præsenterede mandag aften sine nye trøjer til den komme...

Køb sæsonkort nu!

Køb sæsonkort nu!

Vi har åbnet for salget af sæsonkort til den kommende sæson 18/19...SØN D. 26/08 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
22/08: Silkeborg IF (U)
26/08: FC Fredericia (H)
01/09: Lyngby BK (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk