Viborg FF henter den 19-årige offensivspiller Nicklas Røjkjær, der skifter fra FC København på en toårig aftale.

I de seneste uger har 19-årige Nicklas Røjkjær trænet med på Kirkebækvej, og nu har han skrevet under på en kontrakt med klubben, der gælder de næste to år. Dermed skifter den unge offensivspiller til Viborg FF fra FC København, hvor det blev til to førsteholdskampe og to scoringer.

-Røjkjær er en rigtig spændende og talentfuld ung spiller, som har et stort potentiale, vi skal have forløst her i Viborg. Han er stadig ung og har meget at lære, men vi er overbeviste om, at han her i vores miljø kan tage de næste skridt i karrieren. Han er teknisk dygtig, god i det offensive spil og så kan han dække flere positioner, så vi glæder os selvfølgelig til at se ham, siger sportschef Jesper Larsen.

Nicklas Røjkjær kommer oprindeligt fra Silkeborg, hvor han spillede ungdomsfodbold og har desuden spillet 27 ungdomslandskampe for Danmark. Nu ser han frem til at blive en del af førsteholdstruppen i det midtjyske:

-Viborg er en spændende klub og en god mulighed for mig. Jeg har brug for at spille førsteholdsfodbold, og jeg kommer til en klub med ambitioner om Superligaen, så det passer mig rigtig godt. Jeg har været her i et stykke tid, og nu glæder jeg mig bare til at komme rigtigt i gang, siger den 19-årige offensivspiller.

Røjkjær har tidligere stiftet bekendtskab med cheftræner Steffen Højer, da de begge var i Silkeborgs ungdomsafdeling, og offensivspilleren glæder sig til gensynet:

-Steffen har stor betydning for mit valg. Jeg kender ham som menneske og som træner, og jeg glæder mig meget til at træne under ham igen.

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk