fo

Det er et velkendt ansigt, der er tilbage på Kirkebækvej, da Christopher Poulsen er ansat som salgskonsulent i den kommercielle afdeling. Han starter i sit nye job den 1. marts.

-Med Christopher får vi en mand ind, der kender til klubben, og i forvejen har rigtig mange relationer i vores partnerkreds fra sin tid som spiller. Han har kendskab og forståelsen for det stærke kollektiv, der er en nødvendighed i en fodboldklub.

-Han kommer ikke med den store salgserfaring, men vi tror på, at vi kan udvikle ham til at blive en rigtig stærk ressource i forhold til at skabe øget værdi for vores partnere. Det har stort fokus for os at skabe endnu mere synlighed for vores partnere, og vi tror på, at Christopher med sit engagement og gode personlighed kan blive et stærkt bindeled i aktivering af både spillere og partnere, siger direktør Morten Jensen.

36-årige Christopher Poulsen kommer fra et job hos Bet25 i Silkeborg, og ser nu frem til de nye udfordringer, der venter i VFF:

-Først og fremmest er jeg rigtig glad og stolt over at være tilbage i VFF. Jeg ved, at jeg kommer til en fantastisk arbejdsplads, og nu glæder jeg mig til at komme ud og besøge en masse kunder, siger han og fortsætter:

-Jeg ved, at der er stor opbakning til VFF fra erhvervslivet i byen, og samtidig tror jeg på, at vi kan løfte det endnu mere. Der venter mange spændende opgaver, og jeg ser frem til at være med til at sætte mit præg på tingene udenfor banen.

Lokale sponsorer på hjemm...

Lokale sponsorer på hjemmetrøjen

Seks lokale sponsorer har købt eksponeringen på hjemmebanetrøjern...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...Næste sæson
starter i uge 30

God sommer

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk