Det var det rutinerede hold klædt i grønt, der vandt en komfortabel sejr på 4-0 i fredagens interne træningskamp. Det var ellers de unge i hvide trøjer, der startede kampen bedst og var mest på bolden, men det var en dødbold, der satte det grønne hold i gang.

Fra kanten af feltet krøllede Christian Sivebæk nemlig et frispark op i krogen uden chance for Sebastian John, og senere var det så Jacob Vetter, der scorede et ligeså flot mål, da han flugtede en nedfaldsbold i nettet fra distancen. Før pausefløjtet udnyttede de grønne en opspilsfejl, og så sendte Mikkel Jespersen en aflevering i dybden til Andreas Albers, der sikkert gjorde det til 3-0.

I anden halvleg forsøgte de unge at komme tilbage i opgøret, men det lykkedes ikke for alvor at true Walter Viitalas mål, og i stedet lukkede Christian Moses opgøret til sidst til slutresultat 4-0.

Den næste ”rigtige” træningskamp spilles den 10. februar hjemme mod Thisted FC.

Grøn:
Walter Viitala – Jacob Vetter, Nikko Boxall, Søren Reese (Jacob Dehn, 45.), Kenneth Nielsen – Christian Sivebæk, Jeppe Grønning, Mikkel Jespersen, Pierre Larsen – Christian Moses, Andreas Albers

Hvid:
Sebastian John – Simon Søndergård, Jacob Dehn (Sebastian Mourier, 45.), Nikolaj Leth – Mads Kjellerup Andersen (Mads Frederiksen, 45.), Markus Bay, Frederik Mortensen, George Fochive (Christoffer Maul, 45.), Casper Gandrup – Nicklas Røjkjær, Oliver Haurits

Netværket fik indblik i V...

Netværket fik indblik i VFF

Der var inviteret til netværksaften hos AC Hydraulic, hvor en god...

Indkaldelse til generalfor...

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling i Viborg FF. Prof. Fodbold A/S....

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 21/10 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/10: Silkeborg IF (H)
25/10: FC Fredericia (U)
28/10: FC Roskilde (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk