Lørdag gælder det årets anden træningskamp, når Thisted FC kommer på besøg på Kirkebækvej, og cheftræner Højer ser frem til kampen mod, hvad han kalder en interessant modstander:

-Vi bruger ikke voldsomt meget energi på at snakke om modstanderne i de her træningskampe, men dog er det rigtig fint at møde et hold som Thisted, fordi de har en noget anderledes spillestil. Det er et hold, der står meget defensivt, men som samtidig går all in på omstillingsmulighederne, hvor de angriber med mange folk. Det er et interessant hold med mange dygtige spillere, og jeg tror, der venter os en god fodboldkamp, siger Højer.

Med under en måned til turneringsstart bliver den daglige træning løbende rettet mere  mod de taktiske forbedringer, som trænerne gerne vil se i NordicBet Ligaen. Det håber Højer også allerede, man kan se tegningerne af på lørdag:

-Vi arbejder selvfølgelig stadig meget med det fysiske, og det har været en hård uge for spillerne. Ellers har vi meget fokus på det defensive arbejde, hvor vi har en del, vi skal have forbedret. Der arbejdes med kommunikation, pres og hvordan vores kæder hænger sammen, og der er lige nu en del teori med i det. Det er et sted, vi kan forbedre os, og jeg synes også, at vi har spillerne til at gøre det, og forhåbentlig kan vi allerede se noget af det lørdag.

-Samtidig skal vi fortsætte noget af det, som jeg synes, vi også var gode til i efterårssæsonen. Nemlig kreativiteten i det offensive spil. Så jeg håber på at se et VFF-hold på lørdag, der får afsluttet angrebene, der kommunikerer rigtig godt og arbejder benhårdt defensivt.

Træningskampen mod Thisted sparkes i gang på Kirkebækvej lørdag klokken 12.

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk