Korsbåndet har længe været i orden, men siden er Thychosen både løbet ind i en ledbåndsskade og efterfølgende overbelastning i forlåret, som har holdt kantspilleren ude af spil. Skadespausen har været noget længere end først antaget, og Thychosen vil derfor ikke sætte tidspunkt på sin tilbagevenden til banen. I stedet fokuserer han udelukkende på, at kroppen får det godt igen:

-Jeg er i gode hænder, og vi vil ikke stresse noget igennem, så lige nu holder jeg bare fokus på en uge ad gangen og ser hvordan kroppen reagerer. Jeg begynder at kunne se lys for enden af tunnelen, men vi sætter ikke dato på, og om jeg skal vente tre eller fire uger med at være tilbage på træningsbanen, har ingen betydning for mig. Det vigtigste er, at kroppen vil være med og jeg kan bidrage, når jeg kommer tilbage.

Han er derfor én blandt flere skadede spillere, der ikke tager med på holdet på træningslejr, men i stedet bliver behandlet og gennemgår individuelt genoptræningsforløb hjemme i Danmark.

-Det er det, der giver bedst mening for mig. Jeg har ikke udsigt til at være med på banen i den uge, så det vigtigste for mig er at holde fokus på mig selv og min genoptræning. Jeg skal igennem en masse styrketræning og balanceøvelser, og så skal jeg løbe i vand to-tre gange i løbet af den kommende uge.

-Når holdet er tilbage fra træningslejr, så håber jeg på at kunne begynde at lave øvelser på banen, men jeg er meget tålmodig omkring det, og lytter til min krop, lyder det fra Thychosen.

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag sammen med klassekammeraterne, vennerne og famili...

Ny sæson i nye trøjer

Ny sæson i nye trøjer

Viborg FF præsenterede mandag aften sine nye trøjer til den komme...

Køb sæsonkort nu!

Køb sæsonkort nu!

Vi har åbnet for salget af sæsonkort til den kommende sæson 18/19...SØN D. 19/08 KL. 14.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
19/08: Fremad Amager (H)
22/08: Silkeborg IF (U)
26/08: FC Fredericia (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk