Det var fra start en lidt anderledes oplevelse, da Viborg FF mødte polske Miedz Legnica søndag formiddag. Den anviste kampbane viste sig ikke at være god nok for polakkerne, og derfor blev opgøret udsat og flyttet til en anden bane en kort bustur derfra.

Selve opgøret var meget lige, hvor det polske mandskab startede bedst og var mest på bolden. Trods spilovertaget, så lykkedes det dem ikke for alvor at blive farlige, og Sebastian John blev ikke rigtigt tvunget ud på de helt store opgaver. Som første halvleg skred frem tippede overtaget mere over til VFF, og der var optræk til flere gode muligheder med opspil i begge sider. Både Christian Sivebæk og Simon Trier var flere gange i gennembrud mod baglinjen, men den sidste skarphed ind mod angriberne manglede.

Anden halvleg var også helt lige, hvor der var et par chancer til begge hold. Polakkernes finske profil Forsell sparkede et frispark på overliggeren, mens VFF også havde gode muligheder – blandt andet et forsøg efter hjørnespark, som balancerede på stregen.

Til slut var det så alligevel polakkerne, der trak sig sejrrigt ud af opgøret, da angriberen Marquitos med Jacob Vetter jagtende bag sig slap fri og scorede sikkert mod Sebastian John. Kampens sidste minutter blev med masser af bolde ind i polakkernes felt, men desværre lykkedes det ikke for VFF at få sendt bolden i nettet.

Næste kamp på træninslejren spilles onsdag mod ukrainske Balkany Zorya.

Miedz Legnica - Viborg FF 1-0
1-0 Marquitos (82.)

Startopstillingen
Sebastian John – Mikkel Knudsen, Nikko Boxall, Søren Reese, Simon Trier – Christian Sivebæk, Jeppe Grønning, Mikkel Jespersen, Pierre Larsen – Andreas Albers, Christian Moses

Indskiftninger
Markus Bay for Mikkel Jespersen (61.)
Nicklas Røjkjær for Christian Sivebæk (73.)
Jacob Vetter for Simon Trier (73.)
Jacob Dehn for Søren Reese (83.)LØR D. 25/05 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
25/05: Fremad Amager (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk