Viborg FF fik vendt kampen og vandt med 2-1 over ukrainske Balkany Zorya efter at have været bagud med 0-1. Jacob Vetter og Oliver Haurits stod for de to VFF-scoringer.

Med en gennemsnitsalder, der kun lige har sneget sig over de 20 år, var det et ret ungt VFF-mandskab, der onsdag formiddag løb på banen til testkamp mod et rutineret, ukrainsk mandskab fra FC Balkany Zorya.

Det var det unge VFF-hold, der var klart dominerende i kampens indledning, og efter et kvarters spil kom de grønstribede frem til den første store mulighed. Nicklas Røjkjær var placeret centralt i feltet, og fik hovedet på et fint indlæg, men desværre headede kantspilleren forbi.

Det ukrainske mandskab spillede hårdt i starten og overskred flere gange grænsen for, hvad der må tillades. Efter 25 minutter blev anføreren præsenteret for direkte rødt kort, da han havde sparket Casper Gandrup ned midt på banen. Dog fik holdet lov til at sætte en ny mand på banen, så kampen forblev 11 mod 11.

I anden halvleg fortsatte VFF-dominansen, og den tog til efter pausen, men uden for alvor at skabe helt store målchancer. Der blev kombineret godt, og det var til tider flot fodbold, men den afgørende aflevering manglede. I stedet bragte ukrainerne sig foran med et kvarter igen på et meget tyndt straffespark begået med hånden af Jacob Vetter. Det var et af ukrainernes få forsøg indenfor rammen.

Trods det, så kæmpede det unge mandskab ufortrødent videre, og kun fem minutter senere bragte samme Jacob Vetter så balance i regnskabet. Han steg til vejrs i feltet efter et hjørnespark fra Casper Gandrup, og så headede Vetter 1-1-målet i nettet.

Det lykkedes også til sidst at hive sejren i land, da der blev dømt straffespark i modsatte ende. Igen blev bolden taget med hånden, og så tog banens yngste spiller sagen i egen hånd. Oliver Haurits tog sig af straffesparket og sikrede sejren til slutresultatet på 2-1.

Næste og sidste træningskamp inden sæsonstarten spilles på søndag, når Vendsyssel FF gæster Energi Viborg Arena.

Balkany Zorya – Viborg FF 1-2
1-0 (str., 75)
1-1 Jacob Vetter (81.)
1-2 Oliver Haurits (str., 87)

Startopstillingen
Walter Viitala – Jacob Vetter, Jacob Dehn, Nikolaj Leth – Casper Gandrup, Frederik Mortensen, George Fochive, Christoffer Maul – Markus Bay, Nicklas Røjkjær – Oliver HauritsLØR D. 25/05 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
25/05: Fremad Amager (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk