På mål af Casper Gandrup og Oliver Haurits vandt reserverne med 2-1 over AGF i forårets første kamp i Reserveligaen.

Der var stor forskel på gennemsnitsalderen hos de to mandskaber, da Viborg FF mandag eftermiddag tog imod AGF på Kirkebækvej i årets første reserveligakamp. Størstedelen af spillerne hos VFF var unge spillere fra eget talentmiljø, mens gæsterne havde blandet kortene og stillede med flere etablerede navne som Bjørn Sverrisson, Adama Guira, Martin Spelmann og tidligere VFF-anfører Mikkel Rask.

Trods det, så var det det unge VFF-mandskab, der var i teten i kampens begyndelse, og Oliver Haurits fik også sendt bolden i nettet i første halvleg, men målet blev annulleret for offside. Gæsternes havde også sine muligheder, oftest skabt af Spelmann og Junker, men den nyudtagede u18-landsholdsmålmand Lucas Lund spillede en sikker kamp i VFF-målet.

Det var ikke ufortjent, da Casper Gandrup bragte VFF i front i starten af anden halvleg. Hvad der nok var tænkt som et indlæg, endte som en afslutning på mål og fra sin position på højrekanten fik Gandrup sendt bolden ind i det lange målhjørne. Efter scoringen kom AGF mere frem på banen, og lykkedes i perioder med at få presset hjemmeholdet tilbage. Det skabte også udligningen midt i anden halvleg, da den unge Gustav Mogensen tæt under mål fik sparket bolden ind til 1-1.

Gæsternes Bjørn Sverrisson modtog efterfølgende sit andet gule kort, da han nedlagde Mads Frederiksen i et kontraangreb, og med en mand i overtal var det VFF-holdet, der dominerede resten af opgøret. Først fik Mads Kjellerup annulleret et mål for offside, inden Frederik Mortensen tydeligt blev snydt for et straffespark, men til sidst lykkedes det at få prikket bolden ind til fortjent 2-1-føring. På kanten af det lille felt fik Oliver Haurits sparket bolden i nettet med hælen til sidst i kampen, og dermed hentede VFF fortjent de tre point i første runde af Reserveligaen.

Startopstillingen (3-4-3)
Lucas Lund – Jacob Vetter, Jacob Dehn, Nikolaj Leth – Casper Gandrup, George Fochive, Frederik Mortensen, Nicklas Røjkjær – Christoffer Maul (Mads Frederiksen, 61.), Oliver Haurits, Tobias Bech (Mads Kjellerup Andersen, 61.)

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Køb julegaverne på VFF.d...

Køb julegaverne på VFF.dk

Skal der grønne pakker under juletræet igen i år, så kig forbi VF...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk