Viborg FF vandt med 1-0 over HB Køge hjemme på Energi Viborg Arena, hvor Andreas Albers blev matchvinder et kvarter før tid.

Det var ikke den mest velspillede kamp, men trods det, så sikrede Viborg FF endnu en hjemmesejr og satte tre point på kontoen efter søndagens kamp mod HB Køge. Det var også hjemmeholdet, der startede bedst i et offensivt pres, som kastede en mulighed til Pierre Larsen af sig efter kun tre minutter. Desværre for kantespilleren fik han ikke ordentligt træf på bolden, som gik forbi mål.

Det var en af de eneste halvstore muligheder i første halvleg, hvor gæsternes Kristian Andersen kom frem til det bedste forsøg. Kort før pausefløjtet sparkede han på kassen udenfor feltet, men afslutningen listede sig forbi den ene stolpe.

Som anden halvleg skred frem fik VFF bedre fat i kampen, men dog uden at være altdominerende. Gæsterne havde også optræk til muligheder, og Alexander Bah kom frem til en stor chance efter en dødbold, men afslutningen røg over mål. Generelt var det en meget chancefattig kamp, men de fremmødte tilskuere skulle alligevel få noget at lune sig på.

Et kvarter før tid kom forløsningen for hjemmepublikummet, da topscorer Andreas Albers – som sædvanligt – dukkede op i feltet, og så bankede han sit 12. sæsonmål i kassen efter flot forarbejde af Casper Gandrup i højresiden.

Til slut kastede gæsterne mange folk frem i feltet for at jagte udligningen, men en solid defensiv præstation sikrede, at de ikke kom tæt på, og dermed sluttede det 1-0 til Steffen Højers tropper.

Viborg FF – HB Køge
1-0 Andreas Albers (74.)

Startopstillingen
Sebastian John – Mikkel Knudsen, Nikko Boxall, Søren Reese, Simon Trier – Nicklas Røjkjær (Tobias Bech, 87.), Jeppe Grønning, Mikkel Jespersen (George Fochive, 42.), Pierre Larsen – Christian Moses (Casper Gandrup, 58.), Andreas Albers

Kort
Gult: Nikko Boxall, Søren Reese,

Tilskuertal
1.645

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk