Viborg FF vandt med 1-0 over HB Køge hjemme på Energi Viborg Arena, hvor Andreas Albers blev matchvinder et kvarter før tid.

Det var ikke den mest velspillede kamp, men trods det, så sikrede Viborg FF endnu en hjemmesejr og satte tre point på kontoen efter søndagens kamp mod HB Køge. Det var også hjemmeholdet, der startede bedst i et offensivt pres, som kastede en mulighed til Pierre Larsen af sig efter kun tre minutter. Desværre for kantespilleren fik han ikke ordentligt træf på bolden, som gik forbi mål.

Det var en af de eneste halvstore muligheder i første halvleg, hvor gæsternes Kristian Andersen kom frem til det bedste forsøg. Kort før pausefløjtet sparkede han på kassen udenfor feltet, men afslutningen listede sig forbi den ene stolpe.

Som anden halvleg skred frem fik VFF bedre fat i kampen, men dog uden at være altdominerende. Gæsterne havde også optræk til muligheder, og Alexander Bah kom frem til en stor chance efter en dødbold, men afslutningen røg over mål. Generelt var det en meget chancefattig kamp, men de fremmødte tilskuere skulle alligevel få noget at lune sig på.

Et kvarter før tid kom forløsningen for hjemmepublikummet, da topscorer Andreas Albers – som sædvanligt – dukkede op i feltet, og så bankede han sit 12. sæsonmål i kassen efter flot forarbejde af Casper Gandrup i højresiden.

Til slut kastede gæsterne mange folk frem i feltet for at jagte udligningen, men en solid defensiv præstation sikrede, at de ikke kom tæt på, og dermed sluttede det 1-0 til Steffen Højers tropper.

Viborg FF – HB Køge
1-0 Andreas Albers (74.)

Startopstillingen
Sebastian John – Mikkel Knudsen, Nikko Boxall, Søren Reese, Simon Trier – Nicklas Røjkjær (Tobias Bech, 87.), Jeppe Grønning, Mikkel Jespersen (George Fochive, 42.), Pierre Larsen – Christian Moses (Casper Gandrup, 58.), Andreas Albers

Kort
Gult: Nikko Boxall, Søren Reese,

Tilskuertal
1.645

Bold, biksemad og fri fad...

Bold, biksemad og fri fadøl

Der er topkamp på programmet, når Viborg FF på søndag tager imod ...

Indkaldelse til generalfor...

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling i Viborg FF. Prof. Fodbold A/S....

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 21/10 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/10: Silkeborg IF (H)
25/10: FC Fredericia (U)
28/10: FC Roskilde (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk