Viborg FF måtte nøjes med et enkelt point ude mod Nykøbing FC, da det blev 3-3 efter VFF-holdet var foran 3-1 ved pausen.

Det var en særdeles seværdig fodboldkamp på CM Arena tirsdag aften i Nykøbing, men det var en flok skuffede VFF-spillere, der gik fra banen efter slutfløjt. Det startede ellers godt, og allerede efter ti minutter bragte topscorer Andreas Albers det hvidklædte udehold i front efter et hjørnespark fra Sivebæk.

Føringen holdt dog ikke længe, for allerede to minutter senere lå udligningen i nettet. Emil Holten var først på riposten efter en afslutning først ramte stolpen, og så stod der 1-1. Det bølgede frem og tilbage og der var chancer i begge ender. Kun få minutter senere blev det 2-1 til VFF, da Pierre Larsen smart fandt George Fochive i feltet, og så sparkede amerikaneren føringsmålet ind. Det blev også 3-1 før pausefløjtet, da Christian Moses erobrede bolden fra en NFC-forsvarer langt oppe på banen, og så krøllede angriberen bolden op i hjørnet med ydersiden.

Et perfekt udgangspunkt før anden halvleg, og få minutter efter pausen burde kampen være blevet lukket. Først Alexander Fischer og senere Pierre Larsen slap begge fri igennem, men begge manglede skarphed. I stedet dukkede Emil Holten op igen i den anden ende, og så scorede han til 3-2 efter en dødbold.

Det var ikke fordi VFF ikke havde chancer nok. Nikko Boxall fik en stor mulighed efter et hjørnespark, men heller ikke her ville bolden i nettet. Det ville den til gengæld for hjemmeholdet, der fik fornyet tro på tingene, og lidt tilfældigt landede bolden hos Mikkel Dahl, som fik lov at vende rundt på feltets kant, og så sparkede han bolden ind via stolpen.

Stolpe ind for NFC og stolpe ud for VFF. Andreas Albers headede på overliggeren, og Oliver Thychosen fik ikke ordentligt træf på en afslutning tæt under mål, og så måtte VFF holdet nøjes med et enkelt point, da det hele sluttede 3-3.

Nykøbing FC – Viborg FF 3-3
0-1 Andreas Albers (10.)
1-1 Emil Holten (12.)
1-2 George Fochive (19.)
1-3 Christian Moses (42.)
2-3 Emil Hoten (50.)
3-3 Mikkel Dahl (65.)

Startopstillingen
Sebastian John – Mikkel Knudsen, Nikko Boxall, Søren Reese, Alexander Fischer – Christian Sivebæk (Jonas Kamper, 68.), Jeppe Grønning, George Fochive, Pierre Larsen (Oliver Thychosen, 78.) – Christian Moses (Nicklas Røjkjær, 82.), Andreas Albers

Kort
Gult: George Fochive

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk