Viborg FF har skrevet kontrakt for de kommende to år med midtbanespilleren Sofus Berger Brix, der netop er fyldt 15 år og til dagligt spiller på FK Viborgs U15-mandskab. Her har han i denne sæsons første 13 runder bidraget med hele 10 mål og fem assists fra sin position på den centrale midtbane.

-Først og fremmest er vi rigtig glade for, at Sofus og familien synes, at Viborg er det bedste sted at fortsætte udviklingen. Han er et stort talent med en fantastisk indstilling, og så er han en afgørende spiller for sit hold. Han er ydmyg og hårdtarbejdende, og så er han teknisk rigtig dygtig.

-Sofus udvikler sig rigtig godt her, og er også allerede blevet belønnet med en træning med førsteholdet. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet, og tror på en spændende fremtid sammen, udtaler sportschef Jesper Larsen.

Sofus Berger Brix og resten af U15-drengene kan opleves på Energi Viborg Arena i aften, hvor de med en sejr kan spille sig på førstepladsen. Der er topkamp mod AGF klokken 19:15.LØR D. 25/05 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
25/05: Fremad Amager (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk