Viborg skal være en superligaby igen. Vores ambitioner og visioner for klubben og byen er, at vi skal være en del af det bedste fodboldselskab, og det er den tilgang, vi har til alle de opgaver, der ligger foran os. Når den nye sæson begynder, så skal der kæmpes for at vinde stoltheden tilbage hos vores fans og samarbejdspartnere, og vi håber, at vi kan gøre os fortjent til den opbakning, der har været kendetegnet ved vores fodboldklub igennem mange år.

Vores ubetingede målsætning er en oprykning næste sommer. Det er det, vi forventer af os selv, og det er det, I må forvente af os. For at det kan lykkes, så skal vi afgjort blive bedre i morgen end vi er i dag, og det er også de krav, vi stiller til hinanden.

Allerede nu har vi sagt farvel til en række spillere, og selvom der altid kan ske uventede ting i en transferperiode, så er ambitionen, at vores trup skal stå i en stærkere udgave end i sidste sæson. Nogle afgange har været mere planlagte end andre, men sammen giver de økonomisk råderum som bliver investeret i nye forstærkninger, der sammen med den i forvejen gode stamme skal indfri vores målsætning. Det er helt afgørende for at nå sæsonens mål, at vi har en gruppe spillere, der ønsker at være her og deler ambitionerne for klubben.

Vi skal fighte med alt, hvad vi har, og stå sammen om den store opgave, der venter igen i næste sæson. Vi vil investere endnu mere både på og udenfor banen, i vores trup og overfor vores partnere, og vi vil være endnu mere åbne i vores kommunikation til fans og samarbejdspartnere, så sammenholdet omkring klubben bliver endnu stærkere. Målsætningen er uændret, og der skal arbejdes hårdt og seriøst med det i sigte, at Viborg FF skal tilbage til Superligaen.

På vegne af Viborg FF.

Morten Jensen

VFF donerer 25.000,- til B...

VFF donerer 25.000,- til Børnenes Ven

I anledning af Børnenes Ven – Minna Due Jensens Fonds fem års fød...SØN D. 24/03 KL. 16.15
Sted: Energi Viborg Arena

 
24/03: FC Helsingør (H)
31/03: Lyngby BK (U)
07/04: Nykøbing FC (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk