Denne tid på året er kendetegnet ved at mange kommer og går. ­Her til morgen meddelte vores chefscouf, Orla Højris at tiden var inde til at stoppe i Viborg.

-Jeg har efter lange og grundige overvejelser besluttet, at denne sæson var min sidste i Viborg FF. Det har været en lang rejse siden 1979, hvor vi har oplevet op- og nedture, frustrationer, håb, glæde og jubel. Men alt har en ende, og det tidspunkt føler jeg nu er kommet.

Siden 1979 har Orla Højris haft mange roller og funktioner i VFF: først som spiller, siden som træner for diverse hold, medlem af amatørbestyrelsen, seniorformand i amatørafdelingen, scout, udviklingschef og senest som analytiker i den professionelle afdeling.
 
-Jeg har de seneste år arbejdet sammen med dedikerede og dygtige folk i administrationen og den sportslige sektor, og jeg er overbevist om, at klubben nok skal komme tilbage til Superligaen, siger Orla der pointerer at VFF altid vil være hjerteklubben.

Vi takker Orla for en stærk og dedikeret indsats, og håber der i den kommende tid kan findes plads til et smut forbi klubben, når der skal holdes en pause fra de huslige pligter!­

Julesweater udsolgt

Julesweater udsolgt

Vi har oplevet overvældende stor interesse for VFF julesweateren ...

Stor julefest for de minds...

Stor julefest for de mindste

Igen i år inviterer Viborg FF til stor julefest for alle de minds...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
25/11: Nykøbing FC (U)
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk