Denne tid på året er kendetegnet ved at mange kommer og går. ­Her til morgen meddelte vores chefscouf, Orla Højris at tiden var inde til at stoppe i Viborg.

-Jeg har efter lange og grundige overvejelser besluttet, at denne sæson var min sidste i Viborg FF. Det har været en lang rejse siden 1979, hvor vi har oplevet op- og nedture, frustrationer, håb, glæde og jubel. Men alt har en ende, og det tidspunkt føler jeg nu er kommet.

Siden 1979 har Orla Højris haft mange roller og funktioner i VFF: først som spiller, siden som træner for diverse hold, medlem af amatørbestyrelsen, seniorformand i amatørafdelingen, scout, udviklingschef og senest som analytiker i den professionelle afdeling.
 
-Jeg har de seneste år arbejdet sammen med dedikerede og dygtige folk i administrationen og den sportslige sektor, og jeg er overbevist om, at klubben nok skal komme tilbage til Superligaen, siger Orla der pointerer at VFF altid vil være hjerteklubben.

Vi takker Orla for en stærk og dedikeret indsats, og håber der i den kommende tid kan findes plads til et smut forbi klubben, når der skal holdes en pause fra de huslige pligter!­

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk