I denne uge startede spillerne træningen frem mod den kommende sæson, og cheftræner Steffen Højer står med godt indtryk af de første par dage

”Vi er kommet godt i gang og de nye spillere er faldet fint til. Det er altid vigtigt at få nytilkomne godt indlemmet i truppen, og det er gået let med Emil Scheel og Jeff Mensah. Jeff har jo været her før og kender klubben ud og ind, mens Scheel fra dag et har vist et fint fodboldmæssigt niveau og samtidig er faldet godt i hak med sine nye holdkammerater. Derudover har vi også fået nogle folk klar, som sad ude med skade i sidste sæson, og det er helt klart også noget, der bidrager positivt til opstarten”.

I morgen klokken 14.00 på Aalborg Stadion møder VFF AaB i sæsonens første træningskamp. Et opgør som Steffen Højer vil bruge til se sine spillere an:

”Vi startede træningen i tirsdags, så AaB-kampen handler om andet end bare at vinde. Vi skal selvfølgelig begynde at pejle os ind på, hvad det er for et udtryk, vi vil have i efteråret, men det primære i morgen er, at få set alle spillere i aktion og at få afprøvet noget forskelligt”, udtaler Højer og fortsætter:                                                                                                                                                                           ”Vi har fået et par gode boldspillere i form af Jung Bin Park og Oliver Thychosen tilbage, mens Emil Scheel er kommet til, så der er nogle forskellige ting vi gerne vil have testet. Derudover har vi også nogle af de helt unge spillere med, og det bliver spændende at se, hvordan de kan være med”. 

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk