VFF sejrede 3-2 på udebane mod AaB i sæsonens første træningskamp, efter et opgør hvor spillerne i periode viste spændende takter.

Fra første fløjt antog kampen en knap så billedskøn karakter. Spillet var en anelse rodet med en del boldtab og fejlafleveringer hos begge mandskaber. I glimt viste VFF´erne fine offensive takter, og i det 14. minut afstedkom dette, at Christian Sivebæk blev sendt alene igennem og køligt bragte Viborg på 1-0. Minuttet efter blev der midlertidig bragt balance i målregnskabet, da Pavol Safranko headede et indlæg fra Kristoffer Pallesen i nettet.

I takt med at minutterne gik, vedblev spillet med at bølge frem og tilbage. Der var tilløb til halve chancer i begge ender, men den sidste skarphed manglede, for at det for alvor kunne blive farligt.

I slutningen af første halvleg fik VFF lagt et lille tryk på det nordjyske hjemmehold, og de grønblusede gæster kom frem til en håndfuld afslutninger. I højresiden gav Christian Sivebæk flere gange prøver på hans fart, og det skabte uro i AaB-defensiven, men de kløvergrønne mål udeblev, og stillingen ved pausen var derfor 1-1.

Blot 2 minutter inde i anden halvleg kom Viborg på 2-1. Først brød Jung Bin Park flot igennem i højre siden og fik afsluttet, men måtte se sit skud blive viftet til hjørne. Det dog slog ikke Park ud, da han på flotteste vis sendte dødbolden ind til Andreas Albers, der sikkert headede bolden i kassen.

Efter en times spil foretog Steffen Højer en række udskiftninger, og blandt andet kom FK Viborg-målmand Lucas Lund sammen med flere andre talenter på banen. De mange udskiftninger gav lidt uro hos et ellers velorganiseret viborgensisk mandskab, men Steffen Højers tropper holdt fast i den gode energi, og efter 67 minutter gav det pote. En stærkt spillende Simon Trier snød en mand ved baglinjen og fik sendt bolden tilbage til indskiftede Sebastian Mourier, der fra kanten af feltet huggede kuglen i mål.

I det 75. minut fik AaB reduceret ved Mikkel Kaufmann, og gæsterne fra Viborg kom efterfølgende under et tungt pres. I flere omgange var hjemmeholdet tæt på at få udlignet, men VFF holdt stand og kunne efter 92 minutter hive en 3-2-sejr hjem.   

Aab-Viborg FF

0-1   Christian Sivebæk (14.)

1-1   Pavol Safranko (15.)

1-2   Andreas Albers (47.)

1-3   Sebastian Mourier (67.)

2-3 Mikkel Kaufmann (75.)

Startopstilling

Tomas Cerny(Prøvespiller)-Mikkel Knudsen, Jeppe Grønning, Simon Trier, Alexander Fischer -George Fochive-Emil Scheel, Jeff Mensah-Jung Bin Park,Andreas Albers, Christian Sivebæk

Indskiftninger

Nikolaj Leth (46.)

Casper Gandrup (46.)

Nicklas Røjkær (46.)

Christian Moses (46.)

Simon Søndergaard (60.)

Sebastian Mourier (60.)

Lucas Lund (60.)

Mikkel Vestergaard (60.)

Mads Kjellerup (60.)

Udskiftninger

Alexander Fischer (46.)

Christian Sivebæk (46.)

Jeff Mensah (46.)

George Fochive (46.)

Emil Scheel (60.)

Jung Bin Park (60.)

Andreas Albers (60.)

Mikkel Knudsen(60.)

Tomas Cerny (60.)

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk