Et ungt Viborg-hold sejrede fortjent mod Hobro IK efter et opgør, hvor VFF´erne i lange periode viste flot fodboldspil.

Viborg lagde godt ud. Med sikker boldomgang dæmmede det grønklædte hjemmehold fint op for Hobros høje pres, og efter blot 7 minutter åbnede nyindkøbte Emil Scheel målscoringen. På kanten af gæsternes felt lagde Andreas Albers bolden af til den fremadstormende Scheel, som med et velplaceret skud bragte viborgenserne i front.

I takt med at minutterne gik, fortsatte Steffen Højers tropper de gode takter. I et enkelt tilfælde var Hobro tæt på en scoring, men unge Lucas Lund hev en fin redning frem. Offensivt var den boldstærke midtbanekvartet bestående af Park, Scheel, Mensah og Sivebæk en vedvarende kilde til uro i Hobros forsvar. Efter en halv time var Jeff Mensah eksempelvis tæt på en flot assist, da han fandt Andreas Albers i udeholdets felt, men den store angriber måtte se sit forsøg prelle af på stolpen.

I det sidste kvarter fik Hobro etableret et overtag. De kom således frem til en mindre håndfuld målchancer, men Lucas Lund diskede op med flere flotte redninger i Viborg-målet. Kort inden pausen kom VFF på 2-0. Jung Bin Park lavede fikse driblinger på kanten af feltet og sendte den fladt indover til Mikkel Knudsen, der med halvlegens sidste spark kanonerede bolden i kassen.

Fra anden halvlegs begyndelse antog kampen en urolig karakter. Spillet bølgede meget frem og tilbage, uden at nogle af mandskaberne fik tilspillet sig større målchancer.

Som halvlegen skred frem, fik De Kløvergrønne et overtag i boldbesiddelse, dog uden at det kastede åbne muligheder af sig. De mange udskiftninger satte efterhånden sit præg på kampen, der blev en anelse mere rodet, men flere af de unge indskiftere gjorde dog stadig en fin figur.  

I opgøret sidste kvarter kom VFF under pres. Hobro fik sig tilkæmpet sig en pæn mængde chancer, og i det 82. minut kom reduceringen. Danny Olsen blev spillet i dybden, og tæt under mål afsluttede han uden chance for Lucas Lund. Efter scoringen skruede gæsterne yderligere op for presset, men det grønblusede hjemmehold holdt hovedet koldt, og 2 minutter før tid lukkede Mikkel Vestergaard kampen, da han sikkert omsatte et straffespark dømt mod Christian Moses til slutresultatet 3-1.

Viborg FF - Hobro IK

1-0   Emil Scheel (5.)

2-0   Mikkel Knudsen (45.)

2-1 Danny Olsen (82.)

3-1 Mikkel Vestergaard (88.)

Startopstilling

Lucas Lund-Mikkel Knudsen, Jeppe Grønning, Nikolaj Leth, Alexander Fischer-George Fochive-Jung Bin Park, Emil Scheel, Jeff Mensah, Christian Sivebæk-Andreas Albers

Indskiftninger

Niklas Røjkær for Christian Sivebæk (46.)

Simon Trier for George Fochive (46.)

Mikkel Vestergaard for Andreas Albers (61.)

Oliver Thychosen for Jung Bin Park (61.)

Christian Moses for Emil Scheel (61.)

Sebastian Mourier for Jeff Mensah (72.)

Simon Søndergaard for Jeppe Grønning (72.)

 

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk