Torsdag formiddag blev det offentliggjort, at der igen sker ændringer i strukturen for de to øverste rækker i dansk fodbold. Det betyder blandt andet, at Superligaen igen skal ned på 12 hold, mens der også igen er sikret to oprykkere fra 1. division. Derudover øges økonomien i en historisk stor, fælles tv-aftale.

Direktør Morten Jensen kalder det kompromisets kunst at blive enige om denne løsning:

-Kigger man udelukkende på reduceringen af hold i Superligaen, så siger det sig selv, at det ikke er den optimale løsning for Viborg FF, men i forhold til at indgå en fælles aftale, så kan det sportslige ikke stå alene. Der er kommercielle, økonomiske og kollektive forhold, som også er afgørende elementer for aftalen.

-Det er et stærkt signal ud fra kompromisets kunst at nå denne aftale med fælles kommercielle- og medierettigheder frem til 2031, hvilket giver arbejdsro i forhold til udviklingen af dansk klubfodbold. Dertil tilfalder op imod 50% flere tv-penge til 1. division, som i stor grad øremærkes til endnu stærkere udvikling omkring baner, kampoplevelse, branding mv., siger direktøren og fortsætter videre omkring de sportslige elementer:

-Det er meget positivt og helt afgørende, at der igen er to faste oprykkere fra 1.division, og drømmen om Superliga lever stadig i Viborg trods reduceringen af hold.

-Samtidig vil der være en langt mere korrekt sportslig afvikling i de to rækker med denne ændring.

Ændringerne træder først i kraft fra sæsonen 2020/21, og betyder altså, at der i de to kommende sæsoner vil være 14 hold i Superligaen.

UDSOLGT: Udebanetur til Th...

UDSOLGT: Udebanetur til Thisted

19/09: TUREN ER UDSOLGT - Grundet Viborg City Marathon e...

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag sammen med klassekammeraterne, vennerne og famili...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...FRE D. 05/10 KL. 18.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
23/09: Thisted FC (U)
30/09: Hvidovre (U)
05/10: HB Køge (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk