Torsdag formiddag blev det offentliggjort, at der igen sker ændringer i strukturen for de to øverste rækker i dansk fodbold. Det betyder blandt andet, at Superligaen igen skal ned på 12 hold, mens der også igen er sikret to oprykkere fra 1. division. Derudover øges økonomien i en historisk stor, fælles tv-aftale.

Direktør Morten Jensen kalder det kompromisets kunst at blive enige om denne løsning:

-Kigger man udelukkende på reduceringen af hold i Superligaen, så siger det sig selv, at det ikke er den optimale løsning for Viborg FF, men i forhold til at indgå en fælles aftale, så kan det sportslige ikke stå alene. Der er kommercielle, økonomiske og kollektive forhold, som også er afgørende elementer for aftalen.

-Det er et stærkt signal ud fra kompromisets kunst at nå denne aftale med fælles kommercielle- og medierettigheder frem til 2031, hvilket giver arbejdsro i forhold til udviklingen af dansk klubfodbold. Dertil tilfalder op imod 50% flere tv-penge til 1. division, som i stor grad øremærkes til endnu stærkere udvikling omkring baner, kampoplevelse, branding mv., siger direktøren og fortsætter videre omkring de sportslige elementer:

-Det er meget positivt og helt afgørende, at der igen er to faste oprykkere fra 1.division, og drømmen om Superliga lever stadig i Viborg trods reduceringen af hold.

-Samtidig vil der være en langt mere korrekt sportslig afvikling i de to rækker med denne ændring.

Ændringerne træder først i kraft fra sæsonen 2020/21, og betyder altså, at der i de to kommende sæsoner vil være 14 hold i Superligaen.

Julesweater udsolgt

Julesweater udsolgt

Vi har oplevet overvældende stor interesse for VFF julesweateren ...

Stor julefest for de minds...

Stor julefest for de mindste

Igen i år inviterer Viborg FF til stor julefest for alle de minds...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
25/11: Nykøbing FC (U)
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk