Det er et af verdens absolut største brands, der har sagt ja tak til at fortsætte sit samarbejde med Viborg FF. Således har VFF og tøjgiganten Nike skrevet under på en ny fireårig samarbejdsaftale, som betyder, at domkirkebyens fodboldklub også spiller og træner i tøj fra det store sportsbrand i de kommende sæsoner.

-Vi er naturligvis rigtig glade for, at så stort et brand som Nike fortsat ser en god ide at samarbejde med Viborg FF. Det er en stor og vigtig aftale for os, og den er selvfølgelig med til at sikre, at både vi og vores fans har tøj og merchandise i den allerbedste kvalitet i fire år fremover.

-Samtidig er vi også glade for, at Sport24 forbliver er en central del af samarbejdsaftalen, således vores merchandise er synligt og tilgængeligt for alle i Viborg, siger kommerciel chef i Viborg FF, Rasmus Ingeman.

Hans ord suppleres af Nike:

-Nike Team er stolte af at arbejde sammen med dedikerede hold, og ser frem til at fortsætte samarbejdet med Viborg FF. Det hårde arbejde og den dedikation, som er i klubben og hos Viborgs fans afspejler Nike på bedste vis, og vi håber på stor succes i den kommende sæson, siger Frank Jensen, talsmand for Nike Team.

Viborg FF og Nike har papir på hinanden til sommeren 2022, og som en del af den nye aftale vil der til den kommende sæson blive præsenteret både ny hjemme- og udebanedragt.

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk