VFF er ude af Sydbank Pokalen efter 120 minutters kamp og straffesparkskonkurrence mod FC Fredericia. Gæsterne vandt med samlet 7-6, da Jacob Dehn missede sidste spark for VFF.

Der var spilletid til en række af de spillere, som ikke har været så meget på banen på det seneste i NordicBet Ligaen, da Viborg FF onsdag aften tog imod FC Fredericia i Sydbank Pokalens 2. runde.

VFF-holdet var det mest bolddominerende mandskab i kampens begyndelse, hvor især Nicklas Røjkjær fortsatte sine gode takter fra de seneste kampe, og var involveret i meget af hjemmeholdets offensive spil. Gæsterne skabte ikke meget, men kom alligevel frem til et par halvstore muligheder, som opstod efter fejl i VFF-defensiven. Det var dog i et velspillet angreb, at gæsterne bragte sig på 1-0 i første halvleg ved kantspilleren Mathias Jacobsen, som snød VFF-forsvaret og sparkede bolden fladt ind bag Lucas Lund.

Trods gæsternes føring ved pausen, så fortsatte VFF med at dominere spillet efter pausen, og helt fortjent kom udligningen også indenfor det første kvarter i anden halvleg. Det blev lidt af et kludemål, men det lykkedes for tilbagevendte Morten Beck at overliste Fredericia-keeper Nybo til fortjent 1-1.

Det var fortsat VFF-holdet, der havde bolden mest, men fik ikke skabt nok målchancer. Det lykkedes ikke at få bolden i nettet, og derfor måtte kampen ud i forlænget spilletid.

Trætheden begyndte at melde sig, og begge hold lavede en del fejl. Syv minutter inde i den forlængede spilletid begik Jeppe Grønning straffespark, og på det efterfølgende spark reddede Lucas Lund, men på riposten fulgte gæsternes Christian Sørensen op, og gjorde det til 2-1 for FC Fredericia.

Anden halvleg i den forlængede kamp var dog kun 50 sekunder gammel før Andreas Albers bragte balance i regnskabet. Efter to forsøg fik indskiftede Mads Kjellerup spillet en perfekt bold på tværs i feltet, og så stod angriberen klar til at skubbe bolden det sidste stykke over stregen.

Der kom ikke flere scoringer, og derfor måtte det hele ud i straffesparkskonkurrence, som gæsterne trak sig sejrsrigt ud af. Jacob Dehn missede det sidste spark for hjemmeholdet, og dermed er VFF ude af Sydbank Pokalen.

Viborg FF – FC Fredericia 6-7 (2-2)
0-1 Mathias Jacobsen (38.)
1-1 Morten Beck (57.)
1-2 Christian Sørensen (98.)
2-2 Andreas Albers (106.)

Straffesparkskonkurrence:
3-2 Andreas Albers
3-3 Victor Torp
4-3 Emil Scheel
4-4 Anders Holvad
5-4 Jakob Bonde
5-5 Christian Sørensen
6-5 Jung Bin Park
6-6 Mads Eriksen
6-7 Christian Ege

Startopstillingen
Lucas Lund Pedersen – Mikkel Knudsen, Nikolaj Leth, Jakob Bonde, Oliver Fredsted – George Fochive, Jeppe Grønning – Nicklas Røjkjær, Emil Scheel, Oliver Thychosen – Morten Beck

Indskiftninger
Jung Bin Park for Oliver Thychosen (60.)
Andreas Albers for George Fochive (76.)
Jacob Dehn for Nicklas Røjkjær (90.)
Mads Kjellerup for Morten Beck (96.)

Kort
Gult: Jeppe Grønning, Emil Scheel, Jakob Bonde

Tilskuertal
1.532

 

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk