fo

VFF tabte dagens kamp mod Randers FC med 0-1 efter et intenst og livligt opgør, hvor begge hold kom frem til gode chancer. Viborg havde både før og efter Randers´ enlige scoring muligheden for at sende bolden i nettet, men målene udeblev, og nederlaget blev derfor en realitet.

Fra kampens start bølgede spillet meget frem og tilbage. Begge hold ville frem i banen, men ingen af mandskaberne formåede for alvor at blive farlige.

Efterhånden som minutterne gik, livede kampen mere op. Først var Serge Deble tæt på at sætte gang i målscoringen, da han blev spillet fri af Christian Keller, og senere var Randers FC´s Kasper Fisker ligeledes ikke langt fra at få netmaskerne til at blafre, men heldigvis for de fremmødte Viborg-fans kom bolden ikke over stregen.

I først halvegs sidste kvarter vedblev kampen med at bølge frem og tilbage, uden det dog kastede mål af sig. Ved en enkelt lejlighed var Oliver Thychosen tæt på at blive målscorer for anden hjemmekamp i træk, men kantspillerens hårde langskud blev reddet, og spillerne måtte derfor gå til pause ved stillingen 0-0.

Gæsterne fra kronjylland kom godt ud til anden halvleg og fik lagt et tryk på hjemmeholdet, hvilket resulterede i flere halve og hele chancer til randrusianerne. I modsatte ende manglede VFF fortsat den fornødne præcision til at true udeholdets mål.

I det 67. minut gav Randers-presset pote, da et frispark endte for fødderne af Viktor Lundberg, der prikkede bolden forbi Peter Friis. Efter målet forsøgte VFF at svare igen, og i to omgange havde indskiftede Jeppe Curth, fra frie positioner i modstandernes straffesparksfelt, chancen for at bringe balance i målregnskabet, men skarpheden svigtede.

I de sidste minutter af opgøret prøvede Johnny Mølbys tropper at etablere et pres på Randers, dog uden den store succes. Tættest på en scoring kom de kløvergrønne kort før tid, da Jeroen Veldmate med et godt frispark tvang Randers-målmand Hannes Halldorsson ud i en god redning, men mere blev det ikke til, og Viborg-spillerne måtte derfor se sig besejrede 0-1.   

Viborg FF-Randers FC

0-1   Viktor Lundberg (67.)

Startopstilling

Peter Friis-Jonas Thorsen, Jeroen Veldmate, Mikkel Rask,Kristoffer Pallesen-Oliver Thychosen, Jeppe Grønning, Christian Keller, Andreas Bruhn-Serge Deble, Jung Bin Park

Indskiftninger

Jeppe Curth for Jung Bin Park (65.)

Christian Sivebæk for Andreas Bruhn (74.)

Mathias Wichmann for Jeppe Grønning (86.)

Kort

Gult: Christian Keller, Andreas Bruhn

Tilskuertal

4065  

Lokale sponsorer på hjemm...

Lokale sponsorer på hjemmetrøjen

Seks lokale sponsorer har købt eksponeringen på hjemmebanetrøjern...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...Næste sæson
starter i uge 30

God sommer

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk