fo

VFF tabte dagens udekamp mod AaB med 1-0, efter et opgør hvor en dødboldsscoring og manglende offensiv skarphed betød, at De Kløvergrønne måtte rejse fra Aalborg uden point.

Fra kampens start ville begge mandskaber frem i banen. Offensivt var Deble samt Park kilder til uro i AaB´s bagkæde, uden dette dog for alvor blev farligt. I den modsatte ende var Marco Meilinger tæt på at åbne scoringen, da han 12. minutter inde i kampen sendte et skud på stolpen, men generelt var de to holds defensiver dygtige til at holde modstanderen fra chancer.

I takt med at minutterne gik, fik det rødstribede hjemmehold lagt et mindre pres på gæsterne fra domkirkebyen. Flere skarpe indlæg blev sendt i feltet, og det var også et sådan, at Jakob Blåbjerg fik hovedet på, hvorefter Søren Reese kun med og næppe fik reddet bolden på stregen. Samtidig satsede VFF i højere grad på kontraangreb og var ved flere lejligheder tæt på at blive farlige, men skarpheden manglede  

I første halvlegs sidste kvarter fik AaB spillet sig frem til en håndfuld halve chancer, der dog ikke blev udnyttet, og da Viborg ej heller formåede at få bolden over stregen, kunne spillerne gå til pause ved stillingen 0-0.

Efter pausen skruede AaB op for presset. Først havde Joakim Mæhle et godt hug fra distancen, og til trods for at Viborg i perioder stod godt imod, lykkedes det efter 58 minutter AaB at score, da Kasper Pedersen fik pandebrasken på et hjørnespark, og headede bolden ind bag en chanceløs Peter Friis.

Som modsvar på scoringen blev VFF´erne mere aggressive i deres spil, hvilket også resulterede i en håndfuld potentielt farlige situationer, men disse blev, grundet manglende præcision i den sidste aflevering, ikke omsat til åbne chancer.

I slutminutterne jagtede Johnny Mølbys tropper udligningen, og anfører Mikkel Rask blev af den grund sendt frem for at ligge ekstra pres på AaB-forsvarerne. Til tider lykkedes det VFF at ligge tryk på hjemmeholdet, og kort før tid var Jonas Thorsen tæt en scoring i forbindelse med et hjørnespark, men venstrebacken måtte, desværre for de medrejsende Viborg-fans, se sit hovedstød clearet på stregen, hvilket betød at opgøret endte 1-0 til aalborgenserne.   

AaB-Viborg FF

1-0   Kasper Pedersen (58.)

Startopstilling

Peter Friis-Jonas Thorsen, Søren Reese, Mikkel Rask, Kristoffer Pallesen-Søren Frederiksen, Jeppe Grønning, George Fochive, Jonas Kamper-Serge Deble, Jung Bin Park

Indskiftninger

Christian Keller for Jeppe Grønning (72.)

Andreas Bruhn for Jonas Kamper (76.)

Mathias Wichmann for Jung Bin Park (80.)

Lokale sponsorer på hjemm...

Lokale sponsorer på hjemmetrøjen

Seks lokale sponsorer har købt eksponeringen på hjemmebanetrøjern...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...Kommende kampe
Kommer snart

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk