fo

VFF tabte fortjent dagens hjemmekamp mod Silkeborg IF med 1-3, efter et opgør hvor ikke meget fungerede for viborgenserne.

Fra kampens start anlagde Silkeborg et aggressivt pres på det grønstribede hjemmehold, og efter kun 3 minutter udmøntede dette sig i en scoring. Davit Skhirtladze modtog bolden på kanten af feltet, og herfra lykkedes det georgieren at bryde igennem VFF´s forsvarskæde, hvorefter han sendte bolden i mål. Efter udeholdets chokstart kom VFF´erne bedre med i opgøret og fik sendt flere giftige indlæg i feltet, men den fornødne skarphed manglede.

17 minutter inde i kampen fik Serge Deble chancen for at udligne, men fra en fri position i modstanderens felt flugtede ivorianeren bolden over mål. Generelt set var VFF mest på bolden, men symptomatisk for hjemmeholdets spil blev Silkeborg-målmand Thomas Nørgaaard aldrig for alvor sat på prøve. I modsatte ende var SIF flere gange tæt på at komme til åbne chancer via omstillinger, og i det 27. minut skete det der ikke må ske. Davit Skhirtladze opfangede bolden lidt udefor feltet, hvor han fik for meget plads og derfor kunne sende sin anden scoring i nettet.

I det sidste kvarter af halvegen forsatte kampbilledet uændret, dog uden nogen af mandskaberne fik bolden over stregen, og spillerne kunne derfor gå til pause ved stillingen 0-2.

Kort inde i anden halvleg var Silkeborg tæt på at komme på 0-3, men Kristoffer Pallesen fik reddet Emil Scheels afslutning på stregen, og få øjeblikke senere fik Johnny Mølbys tropper reduceret, da anfører Mikkel Rask steg op i de lille felt og headede en løs bold i kassen efter et hjørnespark. Denne stilling holdte dog ikke længe, eftersom Davit Skhirtladze, blot 3 minutter efter reduceringen, satte sidste fod på et effektivt kontraangreb og dermed fuldendte sit hattrick.

Som modsvar på scoringen forsøgte De Kløvergrønne at etablere et pres ned mod Silkeborg-målet, og de fik også hurtigt et overtag i forhold til boldbesiddelsen, men skarpheden og dermed også målchancerne udeblev.  

I slutminutter fortsatte hjemmeholdet jagten på en reducering, men uden større succes og opgøret endte derfor 1-3 til gæsterne fra Silkeborg.

Viborg FF-Silkeborg IF

0-1   Davit Skhirtladze (3.)

0-2   Davit Skhirtladze (28.)

1-2 Mikkel Rask (52.)

1-3 Davit Skhirtladze (55.)

Startopstilling

Peter Friis-Jonas Thorsen, Mikkel Rask, Søren Reese, Kristoffer Pallesen-Andreas Bruhn, Jeppe Grønning, Jonas Kamper-Jung Bin Park, Serge Deble

Indskiftninger

Søren Frederiksen for Jonas Thorsen (35.)

Donny Gorter for Mathias Wichmann (58.)

Aleksandar Stankov for Jung Bin Park (61.)

Kort

Gult: Søren Frederiksen, Jung Bin Park

Tilskuertal

3310

 

Lokale sponsorer på hjemm...

Lokale sponsorer på hjemmetrøjen

Seks lokale sponsorer har købt eksponeringen på hjemmebanetrøjern...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...Kommende kampe
Kommer snart

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk