fo

 Det var dramatik til det sidste, da VFF og SønderjyskE delte 2-2. Søren Frederiksen sendte Viborg i front til slut, men dybt inde i overtiden fik gæsterne udlignet, og dermed var der et point til hvert hold.

Viborg FF skulle forsøge at komme på rette spor efter en trist periode med fem nederlag på stribe, da SønderjyskE gæstede Energi Viborg Arena lørdag eftermiddag. Det blev dog en ganske forfærdelig start på kampen, da gæsterne fra Haderslev allerede efter otte minutters spil kom foran. Fra kanten af feltet efter gæsternes første hjørnespark bragede Troels Kløve bolden op i mølhjørnet til 1-0.

Efter chokstarten, så overtog hjemmeholdet initiativet i kampen, og minuttet efter headede Serge Deble på overliggeren, men den berømte kyniske og skarphed manglede i den modsatte ende. Det gjorde den til gengæld ikke midt i første halvleg, da ivorianeren igen brugte hovedet, og flot headede udligningen i kassen efter oplæg fra Jonas Kamper.

Viborg var bedst i første halvleg, og kom også frem til de største chancer. Kort før slutfløjt sparkede Christian Sivebæk på tværstangen, men flere mål kom der ikke i de første 45 minutter.

Det var til gengæld gæsterne, der kom bedst ud efter pausen, og den tidligere VFF’er Marcel Rømer kom frem til en stor chance, men afslutningen sneg sig forbi stolpen. Kort efter var det Søren Reese, der kom frem til hjemmeholdets første mulighed efter pausen, men også her manglede den sidste skarphed. Det ville næsten også have været for meget af det gode, hvis Reese skulle score to runder i træk.

Anden halvleg var langt hen ad vejen mindre livlig end den første, og det lignede også længe, at det skulle slutte 1-1. Men til allersidst fik tilskuerne en helt vild afslutning. Først lykkedes det Aleksandar Stankov at slippe fri i feltet, og da makedoneren blev nedlagt ulovligt, så pegede dommeren på pletten. Straffespark til Viborg. Søren Frederiksen eksekverede sikkert, og så stod der 2-1. En forløsende scoring for hjemmeholdet, men dybt, dybt inde i overtiden lykkedes det alligevel for gæsterne at hive et point med hjem, da finske Sakari Mattila sparkede et frispark direkte op i krogen til slut.

På trods af den bitre afslutning, så kom der trods alt endelig et point på kontoen efter en periode med fem nederlag på stribe. Næste opgave for VFF er på tirsdag, hvor FC København venter.

Viborg FF – SønderjyskE 2-2 (1-1)
0-1 Troels Kløve
1-1 Serge Deble
2-1 Søren Frederiksen
2-2 Sakari Mattila
Startopstillingen
Peter Friis – Kristoffer Pallesen, Mikkel Rask, Søren Reese, Jonas Thorsen – Jonas Kamper, Christian Keller, George Fochive, Søren Frederiksen – Christian Sivebæk, Serge Deble

Indskiftninger
Aleksandar Stankov for Christian Sivebæk (59.), Jung-Bin Park for Serge Deble (78.), Jacob Dehn for Søren Frederiksen (92.)

Kort
Gult: Jonas Kamper

Tilskuertal
1.740

Lokale sponsorer på hjemm...

Lokale sponsorer på hjemmetrøjen

Seks lokale sponsorer har købt eksponeringen på hjemmebanetrøjern...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...Kommende kampe
Kommer snart

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk