fo

Det blev til en 3-2-sejr over Hobro i tirsdagens træningskamp på Kirkebækvej. Jung-Bin Park, Oliver Haurits og Christoffer Maul sørgede for målene.

Der kom kampminutter i benene til flere af Alka Superliga-truppens reserver, da både Walter Viitala, Jacob Dehn, Mathias Wichmann og Christian Sivebæk spillede fuld tid i træningskampen mod Hobro. Holdet var blandet med en række unge spillere fra FK Viborg og Jyllandsserien, og det var VFF-mandskabet, der kom bedst fra start.

Efter ti minutters spil sendte Jacob Dehn en diagonalbold over til Kasper Andersen, som trak forbi sin modstander og fandt Jung-Bin Park inde foran mål, der sørgede for 1-0 til de grønne. Sydkoreaneren spillede hele første halvleg, hvor han dannede angrebsduo med 16-årige Oliver Haurits.

Og Haurits var på pletten godt fem minutter senere. Christian Sivebæk sparkede hårdt på mål, og keeperen måtte give en returbold, der faldt ud til Haurits, som let afdriblede Hobro-målmanden og gjorde det til 2-0.

I anden halvlegs åbning svigtede koncentrationen i en periode, og så kom gæsterne fra Hobro tilbage i kampen. Quincy Anitpas viste lidt af fordums styrke, da han først serverede bolden for Kasper Povlsen, som sparkede Hobro på 1-2, og få minutter senere drev Antipas selv bolden fra kanten og ind i banen, og udplacerede Viitala i målet.

VFF fik fat i kampen igen efter udligningen, og især Christian Sivebæk havde masser af farlige løb på højrekanten, men uden det for alvor gav bonus. Det gjorde det så alligevel fem minutter før tid, hvor han driblede ind i banen, og via Mads Kjellerup Andersen landede bolden for fødderne af Christoffer ”Mini” Maul, der med et tørt hug sparkede bolden op i nettaget til en grøn 3-2-føring, der også blev kampens slutresultat.

Startopstillingen
Walter Viitala – Oskar Rømer, Jacob Dehn, Nikolaj Leth, Kasper Andersen – Christian Sivebæk, Mathias Wichmann, Sebastian Mourier, Nikolai Nedergaard – Jung-Bin Park, Oliver Haurits

Klar til forårets kampe?

Klar til forårets kampe?

Der venter et ekstremt spændende forår i NordicBet Ligaen med tæt...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Billedgalleri

Billedgalleri

Se billeder fra vores seneste kamp på Energi Viborg Arena i vores...SØN D. 04/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
04/03: Nykøbing FC (H)
11/03: Brabrand (U)
18/03: HB Køge (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk