VFF sejrede 2-1 i dagens dramatiske hjemmekamp mod AaB, hvor Søren Reese og Serge Deble sikrede viborgenserne de 3 point.

VFF kom godt ud til kampen og fik sat sig på spillet samt kreeret flere scoringsmuligheder. Først havde Jonas Thorsen et godt forsøg fra kanten af feltet, og i to sekvenser var Jeppe Curth få centimeter fra at heade Viborg i front, men de sidste marginaler var ikke med den rutinerede angriber. I den modsatte ende kom AaB ligeledes til en mængde chancer, men stærkt forsvarsspil og gode redninger fra Peter Friis forhindrede gæsterne i at score.

VFF´erne fortsatte det gode spil, i takt med at kampen skred frem, og i det 20. minut kom forløsningen. Alexander Jakobsen fandt Søren Reese med et indlæg, og den unge midterforsvarer kvitterede for den præcise aflevering ved sikkert at heade bolden i mål. AaB forsøgte i de følgende minutter at ligge pres på hjemmeholdet, men VFF-defensiven stod godt imod.   

I halvlegens sidste kvarter var de rødstribede gæster stadig mest på bolden, men lykkedes ikke med at dirke et veldisciplineret Viborg-forsvar op, og stillingen ved pausen var derfor 1-0 til Viborg.

Fra anden halvegs start fik Johnny Mølbys tropper taget brodden af AaB-presset. Samtidig havde VFF´erne dog svært ved for alvor at blive farlige offensivt, og i det 60. minut fik gæsterne udlignet, da Jakub Sylvestr sikkert omsatte et straffespark til mål.

I kølvandet på scoringen anlagde det nordjyske udehold et tungt pres på hjemmeholdet, og i lange perioder havde VFF´erne således svært ved at komme ud af eget felt, men til trods for flere store AaB-chancer udeblev føringsmålet.

I slutminutterne vedblev aalborgenserne med at presse på, og de kunne med rette have bragt sig i front, men skarpheden manglede, og til stor jubel for hjemmeholdets fans var det i stedet Serge Deble, der i modsatte ende fik målnettet til at blafre, da han, 4 minutter før tid, sendte en returbold indover stregen. I overtiden jagtede gæsterne den udlignende scoring og måtte blandt andet se et forsøg prelle af på træværket, men mere blev det ikke til, og Viborg-spillerne kunne derfor gå fra banen med en 2-1-sejr og 3 vigtige point i bagagen.

Viborg FF- AaB

1-0   Søren Reese (20.)   

1-1 Jakub Sylvestr (60.)

 2-1 Serge Deble (86.)  

Startopstilling

Peter Friis-Kristoffer Pallesen, Erik Moberg, Søren Reese, Jonas Thorsen-Jonas Kamper, Alexander Jakobsen, Jeppe Grønning, Søren Frederiksen-Jeppe Curth, Mate Vatsadze

Indskiftninger

Serge Deble for Jeppe Curth (60.)

Jung Bin Park for Mate Vatsadze (80.)

Christian Keller for Alexander Jakobsen (89.)

Kort

Gult: Erik Moberg, Christian Keller

Tilskuertal

5501 

Vinder af Klub 96’s tips...

Vinder af Klub 96’s tipskonkurrence

I løbet af forårssæsonen har 24 virksomheder fra Klub 96-netværke...

Tak for støtten - Topline

Tak for støtten - Topline

I den sidste del af sæsonen købte seks lokale sponsorer eksponeri...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
12/08: FC Helsingør (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk