Vi har sat EL:CON på bænken… Virksomheden har i denne sæson opgraderet sit sponsorat fra at være bronzepartner til guldpartner, og som en del af den nye aftale har de også fået deres logo ovenpå begge udskiftningsbænke, så de ses tydeligt fra hele den vestlige tribune.

-En del af EL:CONs filosofi er, at vi skal være lokale, og man kan næsten ikke være mere lokal end at støtte den lokale fodboldklub. Samtidig vil vi gerne signalere, at vi selvfølgelig stadig bakker op, selvom det i denne sæson er i 1. division. Vi kommer for at støtte VFF, og selvom modstanderne hedder noget andet, så er vi der alligevel, siger Brian Bryrup, der er servicechef i Viborg-afdelingen.

-Samtidigt er vi rigtig glade for at være den del af loungemiljøet. Det er hyggeligt, der er gode faciliteter og så er det et rigtig godt netværk for erhvervsdrivende.

Og så er der lige det med skiltet på bænkene. Hvorfor det?

-Vi vil gerne på folks læber, og det kan man gøre ved at gøre tingene lidt anderledes, og så var der en af vores kollegaer, der fik denne gode idé. Det skilt er jo noget, der fanger øjnene, når man sidder på tribunen, hvor alle de andre erhvervsfolk også er. Vi har allerede fået en del kommentarer omkring skiltet, så missionen er vel fuldført, afslutter han.

Viborg FF takker EL:CON for den store opbakning, og ser frem til fortsat godt samarbejde. Direktør Morten Jensen siger:

-Vi er rigtig glade for samarbejdet med EL:CON, som er en god partner i vores erhvervsnetværk, der har set en mulighed for øget eksponering, og derfor har opgraderet sit sponsorat. Der er masser af muligheder, og vores fokus er altid at skabe værdi for kunden i form af netværk, eksponering og gode oplevelser.

Du kan læse mere om virksomheden på www.elcon-as.dk

elcon2

Udebanetur til Thisted

Udebanetur til Thisted

Næste udekamp for Viborg FF spilles søndag den 23. september, hvo...

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag sammen med klassekammeraterne, vennerne og famili...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...FRE D. 05/10 KL. 18.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
23/09: Thisted FC (U)
30/09: Hvidovre (U)
05/10: HB Køge (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk