For femte år i træk kunne Viborg FF Prof. Fodbold præsentere økonomisk overskud, da årets resultat på 1,9 millioner kroner blev præsenteret ved onsdagens generalforsamling.

Der blev afholdt ordinær generalforsamling i Viborg FF Prof. Fodbold A/S onsdag aften i BDO Loungen, og selvom sæsonen 2016/17 er en, man hurtigt vil glemme, så er det også året, hvor fodboldforretningen præsenterer økonomisk overskud for femte år i træk.

På trods af, at de utilfredsstillende sportslige resultater medførte både fald i tv- og entre-indtægter, så lykkedes det at fastholde sponsorindtægterne, ligesom salg af Kristoffer Pallesen og videresalg af Lukas Lerager også bidrog til årets plus. Det samlede resultat af årsregnskabet lyder dermed på kr. 1.907.484.

-Viborg FF er en sund fodboldforretning, og vi er glade for, at den strategiske plan for økonomien fortsat efterleves fuldt ud, og vi dermed har fået skabt et bedre økonomisk fundament for fremtiden. Isoleret set er vi tilfredse med resultatet og femte år i træk med plus, men det er selvfølgelig klart, at det bliver overskygget af de sportslige resultater, som har været klart utilfredsstillende, lød ordene fra bestyrelsesformand Kim Nielsen.

Direktør Morten Jensen var også på talerstolen for at redegøre for nøgletal fra regnskabet, ligesom bestyrelsesformanden også berettede om planerne for det nye klubhus, samt opgradering af faciliteterne på Energi Viborg Arena med nyt loungeområde og skybox. 

Udebanetur til Thisted

Udebanetur til Thisted

Næste udekamp for Viborg FF spilles søndag den 23. september, hvo...

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag sammen med klassekammeraterne, vennerne og famili...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...FRE D. 05/10 KL. 18.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
23/09: Thisted FC (U)
30/09: Hvidovre (U)
05/10: HB Køge (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk