Byens store kaffevirksomhed fortsætter som toppartner i Viborg FF, da Peter Larsen Kaffe netop har forlænget sin sponsoraftale, der har varet ved i over 30 år. Administrerende direktør Claus Bertelsen vil gøre sit for at bidrage til, at Viborg FF igen kan blive en klub i Superligaen:

-Vi føler os som en del af VFF, og vi deler klubbens visioner og ambition om at vende tilbage til Superligaen. Derfor har vi også fastholdt et sponsorat på Superliga-niveau, og lavet en ny aftale for de næste to år, fordi vi brænder for klubben og byen, og tror på projektet om oprykning i næste sæson.

-Vi vil gerne signalere, at vi fortsat støtter op om klubben. VFF har brug for byens opbakning, men byen har også brug for et stærkt VFF. Det skal vi stå sammen om, så Peter Larsen Kaffe kommer også til at blive endnu mere synlige, og det vil alle få at se, når vi starter på Energi Viborg Arena i den kommende sæson, siger Claus Bertelsen.

Hos Viborg FF er der naturligvis glæde over det fortsat stærke samarbejde. Direktør Morten Jensen udtaler:

-Vi er meget stolte og glade for, at vi fortsat har stor opbakning fra Peter Larsen Kaffe, som er en vigtig partner for os og for hele Viborg. Signalet og opbakningen går godt i spænd med vores egne ambitioner fremtiden, hvor vi har et fælles mål om at vende tilbage til Superligaen.

Direktørens ord suppleres af kommerciel chef i Viborg FF, Rasmus Ingeman:

-Peter Larsen Kaffe signalerer troskab overfor os, og den tillid skal vi betale tilbage. Sammen har vi fokus på at skabe øget værdi for alle vores partnere, og vi ser den nye samarbejdsaftale med Peter Larsen Kaffe som et vigtigt skridt på vejen i forhold til de kommercielle visioner, vi har for at løfte klubben yderligere.

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk