Transportfirmaet Interfjord A/S har siden 2015 været en del af Viborg FF's Klub 96 erhvervsnetværk, og det fortsætter også i den kommende sæson, da virksomheden netop har forlænget sin aftale med VFF og samtidig opgraderet til status som guldpartner.

-Vi synes, det er vigtigt at støtte op om byens førende sportsklub, og fodbolden giver os muligheder for at mødes både med eksisterende og potentielle kunder i VFF netværket. For os er sponsoratet en kombination af flere ting, det både handler om synlighed i forhold til eksponering og vigtigheden i den lokale opbakning som en stor del af vores forretningskoncept er bygget op omkring.

-I sidste ende handler det om, at det skal give mening rent forretningsmæssigt, hvilket det gør for os, og derfor har vi nu forlænget samarbejdet, siger Casper Christensen, som er Group Business Director.

Med et flerårigt partnerskab mellem Interfjord A/S og Viborg FF, så har transportvirksomheden også oplevet både Superliga og 1. division, og selvom den øverste række er at foretrække, så er det ikke altafgørende, da den nye sponsoraftale faldt på plads i starten af indeværende sæson:

-Vi ser selvfølgelig helst VFF i Superligaen, men vi ved også, at konkurrencen om pladserne er hård. Jeg synes alligevel stadig, at det dufter lidt af Superliga i Viborg, hvor opbakningen til hjemmekampene ofte er bedre end til nogle af holdene i Superligaen.

-Det er på den front ikke afgørende for vores sponsorat. Det er vigtigere for os, at vi er en del af nogle gode oplevelser, og opbakningen fra netværket er der i hvert fald stadig i 1. division, afslutter direktøren.

Interfjord A/S har kontorer i Glyngøre, Frederikshavn, København, Randers, Stavanger og Krakow og formidler et bredt udvalg af produkter på det globale transportmarked.

Du kan læse mere om virksomheden på www.interfjord.dk

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk