Hos Viborg F.F. Professionel Fodbold A/S tilbyder vi jer et unikt partnerprogram, hvor jeres virksomhed har mulighed for at styrke relationerne til jeres samarbejdspartnere, deltage i et stærkt forretningsnetværk, få jeres navn og brand bragt tydeligt ud og – ikke mindst – gøre en forskel for sporten, byen, kulturen og jeres medarbejdere.

Når I har valgt at blive partner hos Viborg F.F. Professionel Fodbold, åbnes dørene til et partnerprogram, hvor jeres virksomhed får adgang til et unikt B2B-netværk med mere end 300 virksomheder. Gennem mange år har det været byens stærkeste erhvervsforum, hvor virksomheder møder hinanden på kryds og tværs og mange kontakter knyttes - både personlige og professionelle.

Indenfor partnerprogrammet tilbydes du en effektiv eksponering. Viborg F.F. har stor bevågenhed fra medierne, og der er stor brandingmæssig værdi i at blive stillet i forbindelse med klubben. Tøj, events, levende reklamebander, storskærme, kampprogram, aviser og en meget velbesøgt hjemmeside er kun eksempler på jeres muligheder.

Som partner tilbydes I en spændende række kulturelle oplevelser i selskab med Viborg F.F. og andre virksomheder i netværket. Gennem årene har vi været på mange gode rejser, til koncerter med verdensstjerner, golfarrangementer og mange sjove events. Og sidst men ikke mindst vil dit partnerskab hos Viborg F.F. være med til, at der spilles topfodbold i Viborg - en uvurderlig kilde for hele byen!

Har du lyst til at høre nærmere om muligheden for at blive samarbejdspartner, kan du kontakte Viborg F.F. og en af vores sælgere vil invitere dig på et besøg eller komme forbi din virksomhed.


KONTAKTPERSONER

Direktør Morten Jensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Tlf. 86601066
Salgskonsulent Kim Foged Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 20822233

 

 

Debatmøde før forårspre...

Debatmøde før forårspremieren

Før forårspremieren inviterer vi i samarbejde med Viborg Stifts F...

Udebanepakken

Udebanepakken

Ta’ med på tre jyske udebaneture i foråret for kun 199,- inklusiv...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...SØN D. 04/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
04/03: Nykøbing FC (H)
11/03: Brabrand (U)
18/03: HB Køge (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk