Viborg FF og sportsbrandet Nike har pr. 1. juli 2014 indgået en fireårig tøjaftale, der blandt andet betyder, at Viborg FF løber på banen iført spilledragt fra Nike. Et samarbejde begge parter glæder sig over.

Direktør Morten Jensen udtaler:

-Vi er meget tilfredse med denne aftale med et af verdens største sportsbrands. Nike er verdenskendt for høj kvalitet og moderigtigt design, og vi ser meget frem til at udvikle dette samarbejde og disse nye muligheder, som det giver os.

Aftalen mellem Viborg FF og Nike omfatter en komplet kollektion til Viborg FF Professionel Fodbold. I Nike ser man ligeledes frem til det nye samarbejde:

-Hos Nike glæder vi os over denne aftale med Viborg FF. Klubben har en stor historie i Danmark, og vi ser frem til at udvikle et succesfuldt partnerskab med dem. Med denne fireårige aftale, begyndende fra juli 2014, skal Nike producere og distribuere alle on-pitch træningsprodukter såvel som alle off-pitch produkter til glæde for både klubbens spillere og fans, udtaler en repræsentant fra sportsgiganten.

Med Nike som tøjsponsor kommer Viborg FF i fornemt selskab med flere af Europas topklubber, herunder både FC Barcelona, Manchester City og Paris Saint Germain.

troje16

Velkommen i netværket

Velkommen i netværket

Velkommen i netværket til RC Beton RC Beton er en af landets f...

Vi støtter Knus Kræft

Vi støtter Knus Kræft

Endnu et års hårdt arbejde kulminerede torsdag aften i Tinghallen...

Billedgalleri

Billedgalleri

I vores billedgalleri kan du se billeder fra vores hjemmekampe på...SØN D. 02/04 KL. 16.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
02/04: AGF (H)
09/04: Aab (U)
17/04: Silkeborg IF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk